cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

şarj olmama problemi

(Topic created on: 02-05-2021 02:55 AM)
4916 Views
Emiraykutyigit
Active Level 3
Options
Galaxy A

arkadaşlar   telefonum kapalıyken şarj oluyor ama açıkken olmuyor .

çoğu şeyi denedim reset at demeyin samsung zaten yeterince kanser etti sorunu gerçekten bilen bir kisi varmı iyi geceler.
cihaz a70 son android sürümü yüklü
kablo vs bozuk değil denedim tel herhangi bir şarj aleti ile açıkken şarj olmuyor illaki kapatmam gerekiyor kapalıyken hızlı şarj oluyor saçmalıklara +1

7 Comments
ryzediven
Active Level 6
Galaxy A
şarj oluyor gibi gözüküyor ama olmuyor mu yoksa şarj oluyor simgesi de mi çıkmıyor? eğer gözüküyor ama olmuyorsa arkada çalışan uygulamalar telefonun prizden aldığı güçten daha fazla güç tükettiği için şarj etmiyor olabilir yani arka plan uygulamalarını kapat. ama gösterge de gözükmüyorsa bunun bi çözümü yok servis yolu gözükmüş mecbur
Galaxy A
atlamısim hemen açıklayayım 1. si oluyor gösteriyor 2.si şimdi bir test yaptım ve telefon kapalıyken şarj alıyor ya hani bende %1artmasını bekleyip telefonu açıyorum ardından bir amper metre uygulamasinda 4000mA gibi bir değer görüyorum fakat kabloyu çıkartıp tekrar geri taktiğimda 100mA ya kadarr düşüyor gel de kafayı yeme 1 haftadır çözmeye çalısiyorum .
AdaLante
Active Level 2
Galaxy A
böyle sorunlarda ilk önce şarj aletini ve kablosunu değiştirerek deneme yapın. Eğer onlarda sorun yoksa servise göndermeniz lazım çünkü donanımsal hata olması çok olası. başka bir marka telefonda benzer bir sorun yaşamıştım ve şarj giriş yeriyle alakalı çıkmıştı. ama bazı durumlarda şarj aletinden de kaynaklanabiliyor.
Galaxy A
giris yeriyle alakalı ya yazdıklarımı bi okursan reis yormayın gerçekten bana bi çözüm bul demiyoruz ki sana böyle bi saçmalık nasıl gerçekleşir onu soruyom telefonu zaten göndercem garantiye tşkkür
Galaxy A
son olarak downgrade yapcam sonrası Allah kerim zaten ne geldiyse telefonun başına güncellemelerden geldi
Syk09
Active Level 6
Galaxy A
benim telefonda hızlı şarj yapmıyordu servise götürdük sıvı teması dediler
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Emiraykutyigit,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD