Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Modem arayüzünde takip ediyorum. Hız _ Mbit/s hızına kadar düşüyor. Uzun nir süre bekledikten sonra tekrardan yavaş tavan yükseliyor ana istikrarlı... View Post
1440p60fps de kesin böyle 5 6 dakikada bir oluyor bu. video kasarken youtube da kasıyor. işlemci mi yetmiyor dicem imkansız. 1080p60fps e aldığımda... View Post
Merhaba arkadaşlar A56 iyi mi kötü mü? Ona göre yorum yapınız. Çünkü ben A56 alacağım arka kamerası da kötü değil ama kamerası güzel çekiyor yapay... View Post
Kevin MacLeod bu arada 2020'De bu telefon bile yoktu Nasıl gelmiş araya View Post
Merhaba arkadaşlar ben A56 256 GB olan alacağım da 45W şarj aleti destekliyor 25W 45W şarj aleti bir fárkı var mı? Benim telefon A54 5G 25W şarj aleti... View Post
Allaha şükür geldi ağustos yaması hayırlı olsun herkese şimdi eylül güncellemesini beklemeye birde ağustos yamasındaki ozelliller neler bilenler... View Post
Neden sildini uzun bir yorum yazıyordum unuttum şuan View Post
User | Likes Count |
---|---|
646 | |
388 | |
341 | |
308 | |
304 |
User | Count |
---|---|
26 | |
21 | |