cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Şebeke çekim gücü

(Topic created on: 04-04-2020 11:28 AM)
30615 Views
kaymaz00
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba

Samsung a50 telefonu kullanıyorum. Babam da j7 kullanıyor. Ikimizde vodafone kullanıyoruz. Ayni noktada babamın telefonunda 4.5g cekiyor ben ise internete göremiyorum. Telefonun internet cekim gücünü nasıl artırabilirim. 4.5g ve veri dolaşımı açık. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba kaymaz00,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Yaşadığınız durumla ilgili uygulanabilecek birkaç adım mevcut. Bunun için bulunduğunuz konumda operatörün verdiği sinyal kalitesini alabilmek için;"Ayarlar > Bağlantılar > Mobil ağlar > Şebeke modu > LTE / 3G / 2G (otomatik bağlantı)" seçilmelidir.

Uygulamalar > Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Sorunun devamı halinde farklı operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririz. Sorun tekrarlanıyorsa işlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorun hala devam ediyorsa lütfen en yakın Samsung servis merkezini ziyaret edin.

Servis iletişim bilgilerine link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Farklı Band'lari kullanıyor olabilir.
0 Likes
kaymaz00
Active Level 1
Galaxy A
Nasıl düzeltebilirim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Donanımsal olduğundan düzeltilemez. Vodafone'un baz istasyonu cihazınız için uygun Band sinyali göndermesi gerekir.
0 Likes
cnky
Active Level 1
Galaxy A
4.5g senin için o kadar önemli değilse 3g ye geç
0 Likes
kaymaz00
Active Level 1
Galaxy A
o zaman da e cekiyor internet
0 Likes
cnky
Active Level 1
Galaxy A
neyse ben sana yardımcı olmaya çalıştım kardeşim
0 Likes
kaymaz00
Active Level 1
Galaxy A
t
0 Likes
kaymaz00
Active Level 1
Galaxy A
teşekkür ederim
ibocan
Active Level 4
Galaxy A
A 50 kullanıcısı olarak şebeke ve hoparlör açık konuşmada sıkıntı yaşıyorum telefonu aldığımdan beri cihazla alakalı sanırım 6 aydır kullanıyorum
0 Likes