cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarja taktıktan sonra zamanla artan şarj süresi

(Topic created on: 3 weeks ago)
47 Views
ottomann38
Active Level 1
Options
Galaxy A

Dünden beri başıma geliyor 3 4 tane kablo değiştim adaptör değiştim 2.30 saatte 0 dan 100 olan telefonum 2 3 gündür şarja taktığım andan itibaren gitgide şarj dolma süresi yükseliyor ne yapmam gerekiyor

10 Comments
subaru06
Active Level 2
Galaxy A
Cihazı kapat (güç düğmesine basılı tuttuğunda çıkan kapatmadan bahsediyorum) 10 dk sonra aç öyle dene ve rn kötü ayda bir yap bunu
0 Likes
ottomann38
Active Level 1
Galaxy A
Daha öncede oldu mu sende bu sorun
0 Likes
subaru06
Active Level 2
Galaxy A
Evet tab s9plus cihazımı orjinal 45w şarj aletiyle kullandığımda normalde 45 dk da dolan şarj 2 saati geçiyodu bunu yaptım düzeldi artık rutin yendien başlatıyorum
0 Likes
ottomann38
Active Level 1
Galaxy A
Yaptım olmadı
0 Likes
gökleryakin
Active Level 1
Galaxy A
ilk önce kelimeleri düzgün yazmaya calısalım...sorunuzun cevabı yüzde 99 orjinal olmayan kablo ve sarj baslıgından kaynaklanıyordur benim basıma geldi orjinal diye aldığım ama olmayan parçalar sarj suresini uzattı bu parçaları samsung yetkili satıcılarından almaya calısın biraz pahalıya gelir yalnız
0 Likes
ottomann38
Active Level 1
Galaxy A
Abi telefonum orijinal kablolar ile şarj olmuyor illa usb den type c olan kablo ile oluyor type c den type c ile şarj olmuyor
0 Likes
ottomann38
Active Level 1
Galaxy A
Hayır priz ile şarj ediyorum ama adaptörüm usb çıkışlı type c çıkışlı adaptör ile telefonum şarj olmuyor
0 Likes
Bugra_58
Active Level 5
Galaxy A
Telefonununuz nedir
0 Likes
ottomann38
Active Level 1
Galaxy A
A54
0 Likes