cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj

(Topic created on: 11-16-2022 07:42 PM)
652 Views
zeyneeep
Active Level 3
Options
Galaxy A

image

Bu şarj sıkıntısı kimsede var mı ya çok sinir bozucu olmaya başladı bir kaç sefer tak çıkar yapınca düzeliyor

Resolved!
17 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Usb settings verilerini sil düzelmezse şarj soketi sorunludur en yakın servise gidip gösterebilirsin 😊
zeyneeep
Active Level 3
Galaxy A
teşekkür ederiim
CraMorsax
Active Level 4
Galaxy A
Merhaba. Cihaz yazılımı güncel değilse güncelleyin güncel olduğu halinde bu sorunu yaşıyorsanız cihazınızı sıfırlayın sıfırlamadan önce önemli biri varsa yedek alın sorun sıfırlama işlemine rağmen devam ederse cihaza gelecek yeni Yazılım güncellemesini bekleyin Eğer bütün bu işlemlerle sorun düzelmez ise en son çarede cihazı sorunların devam ettiği halde yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir servis bilgisi için müşteri hizmetlerini ara. 4447711
zeyneeep
Active Level 3
Galaxy A
teşekkür ederim yazılım güncel arkadaşın dediğini uyguladım düzeldi sanırım
twibtil
Active Level 8
Galaxy A
kablo eskidikce oluyor bu her samsung cihazda, kabloyu degistirince duzeliyor birkac ay sonra yine oluyo
Galaxy A
Nadiren bende aynı durumu yaşıyorum tak çıkar yapınca düzeliyor aynı şekilde.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba. Samsung members
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıkladıktan sonra hata raporları seçeneğine tıkladıktan sonra sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine cihazınız ile ilgili yaşamış olduğunuz bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazıp hata raporunu gönderdikten sonra uygulama içerisinde biraz bekleyin raporunuz tamamen gönderilecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden size bir geri dönüş sağlayıp bilgilendirme yapacaklardır. Bu durumun yazılımsal hata olma ihtimali var.
zeyneeep
Active Level 3
Galaxy A
teşekkür ederim 2 yıl kullaniyorum önceden böyle degildii son zamanlarda oldu