cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj

(Topic created on: 12-24-2021 08:19 AM)
163 Views
Onur2
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Samsung a72 cihazı kullanıyorum  telefon şarj olurken aynı ufo gibi ısınıyor Samsung aldığım için çok pişmanım 

7 Comments
A11ümıt
Active Level 10
Galaxy A
Normal isinmasi
usta55
Active Level 7
Galaxy A
Niye sobamı bu
usta55
Active Level 7
Galaxy A
Hızlı şarj özelliğin açıksa ısınır kardeşim hızlı şarjı kapatıp öyle dene olmazsa servise ver A52 kullanıyorum hızlı şarj kapalı sorun yok hiç ısınma yok ayrıca hızlı şarj pile uzun vadede zararlıdır bununla ilgili özelden bilgi verebilirim
AKHD
Active Level 4
Galaxy A
Isinmaz asla isinmamali benim ki gram ısınmıyor acilen servise gönder
AKHD
Active Level 4
Galaxy A
Sarjdayken oyun oynarsan ısınır fakat uyku modunda sarj oluyosa ısınmamalı servise göndermelisin
fatihckr
Active Level 7
Galaxy A
bende de aynı gayet normal kılıf kullanıyorsan etkisi olacaktır şarj ederken tlf nu arka kapağı üste gelecek şekilde yap ben yavaş şarjda ediyorum
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Onur2,

Şarj sırasında cihaz ve şarj cihazı ısınabilir. Bu durum cihazın kullanım ömrünü ya da performansını etkilemez ve bu sıcaklık cihazın normal çalışma aralığıdır.

Pilin aşırı ısınması durumunda, şarj cihazı şarjı durduracaktır dilerseniz. Aşağıdaki önerileri kontrol ederek cihazınızı şarj edebilirsiniz.

•Cihaz aşırı ısındıktan sonra şarj aletini cihazdan çıkarın ve çalışan tüm uygulamaları kapatarak cihazın soğumasını bekleyin. Ardından cihazı tekrar şarj etmeye başlayabilirsiniz.

•Yalnızca Samsung onaylı şarj aleti ve kablolar kullanmaya özen gösteriniz.

•Cihazın alt kısmının aşırı ısınması, bağlı bulunan USB kablosunun hasar görmüş olmasından kaynaklanabilir. Hasarlı USB kablosunu, Samsung onaylı yeni bir kabloyla değiştiriniz.

•Yabancı nesnelerin, şarj cihazı konektörü (konektör, fiş) içine girmesine izin vermeyin. Bu durum, güç terminalinin geçici kısa devre yapması sebebiyle aşırı ısınmaya yol açabilir.

•Çok amaçlı jak ıslakken cihazı şarj etmeniz durumunda, cihaz hasar görebilir. Cihazı şarj etmeden önce çok amaçlı jakı iyice kurulayın.

İletilen bu işlemleri yapmanız durumunda şarj cihazı zarar görmeyecektir.

Teşekkürler.
MOD