cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarjı çabuk bitiyor

(Topic created on: 04-01-2024 09:53 AM)
1079 Views
ecenaaz
Active Level 3
Options
Galaxy A
Telefonumu alalı neredeyse 4 ay oldu ama şarjı çok hızlı bitiyor. Hiç kullanmamama rağmen yüzde 4-5 azalıyor. Mesela dün gece 100 ken şarjdan çıkarıp uyudum saat de 12 idi. Sabah 7 de uyandığımda şarjı 96 idi ve şu an sadece birkaç fotoğraf çektim şarj şu an 84. Bu kadar hızlı azalması normal mi? Başlarda böyle değildi
11 Comments
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Model?
0 Likes
ecenaaz
Active Level 3
Galaxy A
A24
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Kullanmadığınız ve gereksiz olan uygulamalarınızı derin uyku moduna almayı deneyin
Ayrıca Konum,Bluetooth kullanmıyorsanız kapatın
0 Likes
ecenaaz
Active Level 3
Galaxy A
Aldım ve zaten telefon da otomatik kullanmadığım uygulamaları derin uyku moduna alıyor
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Eğer telefon modeliniz 8GB ramlı versiyon ise Ram Plus ı kapatmanızı öneririm şarjı çok yiyor ve arka planda daha fazla uygulama açarak telefona daha çok yük bindiriyor.
Eğer telefonunuz 6GB ramlı olan model ise Ram plus ı 2GB a düşürün yada tamamen kapatın(tercih sizin)
90hz de kullanın telefonu,bir gün %100 den %0 a kadar 90hz de kullanıp deneyin daha fazla giderse 60hz e çekip kullanin
Telefonu pil tasarrufu modunda kullanıyorsanız bataryanın öldürüyor pil tasarrufunu sadece pil %10 un altına düşünce kullanın aksi takdirde bataryayı zarar veriyor
0 Likes
ecenaaz
Active Level 3
Galaxy A
Ram plus ı kapatmıştım daha önceden pil tasarrufu da kapalı
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Pil tasarrufunu açın ecenaz hanım
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
O zaman pil tasarrufunu açın
0 Likes
ecenaaz
Active Level 3
Galaxy A
Bataryaya zarar verir diye açmıyorum şunu düşünüyorum acaba telefonda bir sorun mu var? Normal değil bence çünkü
0 Likes