cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

İyi akşamlar a34 telefonum kulaklığa bağlanmıyor bilen birileri varmı

(Topic created on: 10-01-2023 01:13 AM)
176 Views
a34fz
Active Level 1
Options
Galaxy A

5 Comments
a34fz
Active Level 1
Galaxy A
Ewet
a34fz
Active Level 1
Galaxy A
Diğer telefonlara bağlanıyor buna bağlaanmıyor
ELBERR
Active Level 9
Galaxy A
Hocam kulaklığın düğmesine uzun basarak reset atıp tekrardan denemenizi öneririm
a34fz
Active Level 1
Galaxy A
Hocam yaptım diğer telefonlarda bağlanıyor benim telefonda eşlesmiyor arkadaşında samsung farklı bir model ondada eşleşmiyor
HasanS22
Active Level 6
Galaxy A
A34 telefonunuzun kulaklığa bağlanmaması ile ilgili bir sorun yaşadığınızı anlıyorum. Bu durum için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Kulaklığınızın 3.5 mm jakının eğilmediğinden, yamulmadığından veya kırılmadığından emin olun. Kulaklığınızı başka bir telefonda deneyerek çalışıp çalışmadığını kontrol edin1.Telefonunuzun 3.5 mm kulaklık girişinin temiz olduğundan emin olun. Girişte toz, kir veya yabancı bir madde olup olmadığını kontrol edin1. Küçük bir ışıkla jak girişinin içine bakabilirsiniz. Girişi temizlemek için şiddetli olmayacak küçük hava akımları kullanabilirsiniz.Telefonunuzun yazılımının güncel olduğundan emin olun. Yazılım güncellemesi yapmak için, telefonunuzdan Ayarlar bölümüne girin, Yazılım güncellemesi sekmesine dokunun, İndir ve yükle seçeneğine dokunun ve ekrandaki komutları takip edin.Eğer Bluetooth kulaklık kullanıyorsanız, telefonunuzun Bluetooth’unu kapatıp tekrar açmayı deneyin. Eğer sorun devam ederse, telefonunuzu kapatıp tekrar açmayı deneyin. Eğer sorun hala devam ederse, eşleştiğiniz bütün cihazları listeden silip kulaklığınız ile yeniden eşleştirme yapın.

Yukarıdaki işlemleri denemenize rağmen aynı sorunlarınız devam ediyorsa, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak4. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderiniz
0 Likes