cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

İnternetten Telefon Almak

(Topic created on: 03-24-2021 06:19 PM)
155 Views
burakyıldız
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhaba internetten telefon almak sizce güvenilirmi. Bazı videolar gordum youtubede hepsiburadan alinan telefonlar önceden yollanmış arızalı telefon yolladılar diyenler var. Deneyimliyen varmı acaba ? Güvenilir mi yoksa mağazadan mı almak daha iyi ?

15 Comments
GRKN17
Expert Level 3
Galaxy A
Bildiğin yerden görerek dokunarak almak en güvenli ve güvenilir tekno marketler daha iyi
rize5353
Active Level 4
Galaxy A
ben hepsi buradan m51 aldim hic sikinti yok ama baktigin telefonlarin saticisina yorumlarina iyi bak
burakyıldız
Active Level 6
Galaxy A
Saticisi hepsiburada
rize5353
Active Level 4
Galaxy A
alacagin telefonun yorumlari olsun kac yildiz almis iyi incele hemen gordugunu alma benden tavsiye
Kadir1995
Active Level 4
Galaxy A
Satıcı Ve Mağaza Yorumlarında Hep Olumlu Değerlendirmeler Yapılan E-ticaret sitelerinden zincir magazalardan alışveriş yapmak daha güvenilir ve mantıklı reklam olmasın diye Diğer Markaların Adını veremiyorum ama
Kadir1995
Active Level 4
Galaxy A
En Güvenilir Alışveriş için Aldığın Markanın Resmi WebSitesi Üzerinden Alışveriş Yapabilirsin Örneğin Samsung Marka Bir Cihaz Almak İstiyorsan Resmi Samsung Websitesinde kolayca ve güvenli alışveriş yapabilirsin yardımcı Olduysam ne mutlu bana 😉👍🤗🥰
Hsnsnyn
Active Level 7
Galaxy A
Son 4 telefonun hepsi internetten aldım.3 u hepsi burada 1 i n11
UçanTosbağa
Active Level 6
Galaxy A
Ben son 1 yıl içinde 2 tane aldım. Hepsiburada dan m30s trendyoldan m21 satın aldım. İkisi de sıkıntısız çalışıyor( ısınmaları hariç ki ısınma m serisinin kronik problemi). Özellikle satıcıya dikkat et ve kutuyu falan düzgün aç ki 15 gün içinde şartsız iade edebilesin.
Teklı
Active Level 3
Galaxy A
Alma o zaman.