cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Önemli bi sorum var

(Topic created on: 06-11-2025 10:23 AM)
87 Views
TURKIYEMMmmm
Active Level 3
Options
Galaxy A

Şimdi arkadaşlar ben yaklaşık 1 sene önce samsung galaxy a23 cihazimi bir telefoncudan aldım. Garanti süresi 2 sene. Ben ilk aldığımda kasanın sol tarafının biraz çıktığını gordum. Ancak çok takmadım çünkü orta seviyeli bir cihaz olduğu için belki kasası çok sağlam değildir diye dusunmustum. Ancak bu durum hala devam ediyor ve şuan batarya şişmesinden şüpheleniyorum. Telefonu gayet düzgün kullandım sosyal medya kullanmıyorum oyun oynamıyorum gayet sıradan bir kullanicyim. Şuan garantiye göndersem bu durumla ilgilenirler mi yoksa kullanıcı hatası diyip gönderirler mi. (İlk gün aldığımda kasanın öyle olduğuna kesinlikle eminim.)

İşin para kısmında degilim sadece batarya şişmiş ise güvenlik için değiştirmem gerek.
0 Likes
11 Comments
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Servise götürün. Sorun batarya şişmesinden dolayı oluşmuşsa belki garanti dahilinde tamir yapabilirler. Denemek lazım😊
TURKIYEMMmmm
Active Level 3
Galaxy A
Çok teşekkür ederim cevapladigin icin. Peki sorun sadece üretim hatası olabilir mi?
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Sanmııyorum.
0 Likes
TURKIYEMMmmm
Active Level 3
Galaxy A
Peki sagol 😊
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
😊🙏
Solution
furkaninyeri
Active Level 5
Galaxy A
batarya şişince kasayı attırıyor orjinal olmayabilir içindeki batarya
0 Likes
TURKIYEMMmmm
Active Level 3
Galaxy A
Ama kutulu sıfırdı. Direk samsung garantili.
0 Likes
furkaninyeri
Active Level 5
Galaxy A
bulunduğun bölgeye göre servise gönder 1 haftaya hallolur ya değişim okur ya tamir
0 Likes
TURKIYEMMmmm
Active Level 3
Galaxy A
Peki çok teşekkür ederim😊😊
0 Likes