- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba. 5 ağustosta "çoklu pencere ile ilgili" diye başlık açmıştım. Moderatör çok sonradan sorununuzun uzaktan erişimle kontrol edilmesi gerekiyor diye cevap vermiş. Neden uzaktan erişimin gerektiğini anlamadım çünkü attığım videoda zaten her şey açık ve bu benim cihazlarıma özel bir durum değil hepsinde oluyor. Bugün başka bir şey **bleep** ettim. Youtube' da video açıkken bluetooth' u açarsam ana sayfaya dönüyorum. A54 ve tab s8' de böyle. Ama a51' de olmuyor (arayüz sürümü eski olduğundan olabilir). Videoyu paylaşıyorum ve şunu da belirtmek isterim ki bu geri bildirimleri ilgili birimler yazılım güncellemesiyle çözsün diye paylaşıyorum. Moderatörlerin burada aracı olup iletmeleri gerekirken uzaktan erişim gerekli demeleri bence anlamsız. Beta sürümleri yeterince geri bildirim gelmiyor diye bizlerle paylaşılmıyor diyoruz ama gönderdiğimiz geri bildirimlerin de incelendiğini düşünmüyorum zaten 5 ağustosta attığım videolarda her şey açıktı ve nasıl olması gerektiğini de örnek üstünden ekran görüntüsüyle paylaşmıştım. Umarım sonraki güncellemelerde hem 5 ağustosta attığım hem de şimdiki sorun düzelir. İyi günler diliyorum hepinize
A54- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2023 06:36 PM in
Galaxy AYoutube > ayarlar > genel > ekran içinde ekran (kapalı) yaparsanız düzelir
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2023 06:39 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2023 06:40 PM (Last edited 08-14-2023 06:40 PM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2023 06:41 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2023 06:40 PM in
Galaxy AAyarlar > (arama çubuğuna) resim içinde resim > youtube (kapat) yapabilirsiniz
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2023 06:42 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2023 07:37 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2023 07:42 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2023 08:05 PM in
Galaxy A![](/skins/images/0925FB12BB97A02F5B00C3129EF1B0B0/responsive_peak/images/icon_anonymous_message.png)