cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Önceki geri bildirim hakkında

(Topic created on: 08-14-2023 06:15 PM)
485 Views
takcay
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhaba. 5 ağustosta "çoklu pencere ile ilgili" diye başlık açmıştım. Moderatör çok sonradan sorununuzun uzaktan erişimle kontrol edilmesi gerekiyor diye cevap vermiş. Neden uzaktan erişimin gerektiğini anlamadım çünkü attığım videoda zaten her şey açık ve bu benim cihazlarıma özel bir durum değil hepsinde oluyor. Bugün başka bir şey **bleep** ettim. Youtube' da video açıkken bluetooth' u açarsam ana sayfaya dönüyorum. A54 ve tab s8' de böyle. Ama a51' de olmuyor (arayüz sürümü eski olduğundan olabilir). Videoyu paylaşıyorum ve şunu da belirtmek isterim ki bu geri bildirimleri ilgili birimler yazılım güncellemesiyle çözsün diye paylaşıyorum. Moderatörlerin burada aracı olup iletmeleri gerekirken uzaktan erişim gerekli demeleri bence anlamsız. Beta sürümleri yeterince geri bildirim gelmiyor diye bizlerle paylaşılmıyor diyoruz ama gönderdiğimiz geri bildirimlerin de incelendiğini düşünmüyorum zaten 5 ağustosta attığım videolarda her şey açıktı ve nasıl olması gerektiğini de örnek üstünden ekran görüntüsüyle paylaşmıştım. Umarım sonraki güncellemelerde hem 5 ağustosta attığım hem de şimdiki sorun düzelir. İyi günler diliyorum hepinize

A54

11 Comments
SDY_05
Active Level 7
Galaxy A
Dediğiniz şeyin ufak bir çözümü var
Youtube > ayarlar > genel > ekran içinde ekran (kapalı) yaparsanız düzelir
takcay
Active Level 6
Galaxy A
Ben o özelliği normalde kullanıyorum
takcay
Active Level 6
Galaxy A
Aslında bunu düzeltmek için basit bir güncellemeye ihtiyacımız var ama düzeltmiyorlar :)
SDY_05
Active Level 7
Galaxy A
Bakalım umarım one ui 6 da düzeltilir :)
SDY_05
Active Level 7
Galaxy A
İkinci seçenek de
Ayarlar > (arama çubuğuna) resim içinde resim > youtube (kapat) yapabilirsinizScreenshot_20230814_184028_Settings Suggestions.jpgScreenshot_20230814_184034_Settings.jpg
takcay
Active Level 6
Galaxy A
Dediğim gibi özelliği kullanıyorum kapatamam
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Geri bildirim göndermek için hata raporu göndermeniz gerektiğini biliyorsunuz, değil mi?
takcay
Active Level 6
Galaxy A
Gönderdim ama moderatörler de geri bildirimlerinizi iletiyoruz diyebilir değil mi
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Bence gönderi içinde demeleri gereksiz. Ben ilettiklerinden de şüpheliyim. Alfatürk'ün bir gönderisi vardı, o zamanki sözde genel merkeze gönderilen o hata raporları normalde hangi bölüme iletilmesi gerekiyorsa o bölümün genel merkez yani Kore sorumlusu bizim hiçbir haberimiz yok dedi.😃 WhatsApp destek hattında daha belli oluyor. Gönderinizin yarısı kadar sorunumu yazdım, okuduğu gibi "Sorununuzu gerekli birimlere ilettik Burak Bey. 🕊️" dedi.