cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ÇAĞRI ESNASINDA MOBİL VERİ YOK!

(Topic created on: 03-02-2024 11:51 PM)
5714 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Herkese iyi akşamlar. Telefon görüşmesi esnasında mobil veri çekmiyor. Her zaman modeme, Wifi a bağlanma şansım da yok. Telefon A34 5G çift hatlı. Bende normal arama ve mesaj için birinci hat yerine normal hattımı, İnternet için ise aldığım data hattını 2. Hat yerine takıyorum ve böylelikle İnterneti data hattımdan kullanabiliyorum. Lakin normal çağrı esnasında İnternete bağlanmam gerektiğin de bağlanamıyorum. İnternet çekmiyor. Çağrı esnasında wifi a bağlı olmadığım sürece İnternete giremiyorum. Bunun bir sebebi mi var? Yada herkeste böyle mi, bunu değiştirebilirmiyiz. Huawei marka telefonum da böyle bir sorun yoktu . Çağrı esnasında whatsapp dan gönderilen resme kadar, her türlü İnternet erişimine sahiptim. Banka ile iletişim esnasında mobil bankacılık üzerinden gönderilen bildirime ulaşabiliyordum fakat bunu Samsung Galaxy A34 5G telefonum da yapamadığımı görüyorum. Bildiğiniz bir çözümü varmıdır acaba. Şebeke üzerinden konuşurken İnternete girmenin bir yolu varmı? Şimdiden her cevap için çok teşekkür eder emeği geçen herkese iyi geceler dilerim. 
9 Comments
yusufision
Active Level 7
Galaxy A
Çöpe at
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Daha iyi bir öneri işime yarardı.
ByOpera
Active Level 3
Galaxy A
Aynı telefonu kullanıyorum. O genel bi sorun diyim sana. Çağrı sırasında diğer hattın dolaşım ağını kısmen devre dışı bırakıyor. Bende çift hat kullanıyorum sim 1 den arama alınca sim 2 deki İnternetim kesiliyor. Sanırım onun bi ayarı vardır da ben bilmiyorum zaten de şu **bleep** pek umursamıyorum da diğer hattı kapattiracagim için. Ya bence bi ayarı vardır sana onu söyleyeyim bende de var o durum da ben pek takmıyorum ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsung a soru olarak gönderdim bakalım ne diyecekler. Unutmazsam size de yazarım. Acaba çağrıdan önce İnternet için seçimi 2. Hattan 1. Hatta, yani asıl kullandığımız hatta alırsak işe yarar mı?
ByOpera
Active Level 3
Galaxy A
Asıl kullandığın hatta alırsan internet çalışıyor ama asıl kullandigin hattın internetini yer.
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Bu sorun benim a51 de oluyordu banka ile konuşuyorum uygulamaya girmem lazım ama mobil veri çağrı esnasında açılmıyor Bu genel Bir sorun önceki telefonumda da böyleydi
0 Likes
sekobaskan
Active Level 9
Galaxy A
Bu tüm telefonlarda var iphone dada var opposun dada var xiaomisindede var bulunduğun bölgede sinyal kuvvetli değilse yapıyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
HUAWEI de yok böyle bir sorun
0 Likes
Barış94
Active Level 4
Galaxy A
Knk çözümü yok da müşteri hizmetleriyle bir görüş ne dicekler.
0 Likes