cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

✍🏻Members Güncelleme Talebi

(Topic created on: 10-14-2023 10:21 PM)
849 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Forum Kuralları
"Bu gönderim bizzat members moderatör ve yetkililerine."

image
Görsel: Samsung Newsroom 

Uzun yıllar sonra,Samsung marka bir cihaz satın alarak yeniden bu ailenin bir parçası oldum.Members Samsung kullanıcıları için sunulmuş harika bir ortam, fakat heryer ve herşeyde olabileceği gibi bir takım eksikliklerin olduğunu düşünüyorum. Aklımda olan birkaçını aşağıya ekleyeceğim, sizlerde yorumlar kapanana kadar fikrinizi beyan edebilir saygı sevgi çerçevesinde yapıcı eleştirilerde bulunabilirsiniz.😊

1) Her sosyal ortamda olduğu gibi burada da kullanıcılar arasında gerginlik oluşabiliyor, sonrasında bazı isimler mimleniyor ve genel hava bozuluyor.Talebim istediğimiz kullanıcıyı gerektiği durumlarda engelleyebilmek. Bu sayede; *Şikayet, Ayrı ayrı yorumları bildirmek ve benzeri zaman gerektiren eylemler ile vakit kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.

2) Detayları ile paylaşılmış gonderilerimiz için; Yorumları Kapatma seçeneği. Amacına uygun ve soru cevap gerektirmeyen gönderiler olusturduktan sonra bu ayarı (opsiyonel) kullanarak, görüntü kirliliğinin önüne geçebiliriz.

3) Members içinde ki mesajlar kısmı; Evet eminim birçoğumuzun dert yandığı bir diğer noktada,Members uygulaması üzerinden mesajlaşırken Arka arkaya yazılan birkaç mesajdan sonra bekleme süresine giriliyor ve bir süre tekrar mesaj gönderemiyoruz. Bu ayarı tamamen kapatmak yerine, kısıtlamaya 1-2 mesaj kala bir uyarı alabilirsek bile daha rahat iletişim kuracağımızı düşünüyorum.

4)Bildirimler çok geç gelmekte, Members'ı 2 ay aktif kullandığım süre içersinde anında bildirim hiç alamadım. Bu durum bu uygulama içersinde her ne ile vakit harcıyor isek veya bir sorumuzun cevabını bekliyor isek uygulamadan çıkarsakgeç gelen bildirimler iletişimin aksamasına sebep oluyor. 

5)Herhangi bir gönderinin içersinde iken sayfayı yenilediğimizde gönderi görüntülenme sayısı aynı oranda artıyor. Bu duruma da el atılabilir diye düşünüyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Forum Kuralları

Merhaba sepyadam,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

14 Comments
Anonymous
Not applicable
Forum Kuralları
Ek olarak yorum yazıldıgında sürekli gönderiyi başa alması, sayfayı tekrar asağı çekmeye zorluyor
Anonymous
Not applicable
Forum Kuralları
Aynen son Members güncellemesinden sonra bu olmaya başladı, can sıkan bi durum.
ozgungalaxy
Active Level 6
Forum Kuralları
Sayfayı yenileyerek görüntü artırma olayını kaldırmaları lazım sınırsız bir şekilde bunu yapabiliyoruz resmen
Anonymous
Not applicable
Forum Kuralları
Laf aramızda 2.000 / 5.000 yapanı gördüm yarım saat içinde.. 😊
ozgungalaxy
Active Level 6
Forum Kuralları
Hiç Üşenmiyorlar Değil Mi 😂
Anonymous
Not applicable
Forum Kuralları
çok komik duruyor dışardan 😂 evet insan 100'den 200'den sonra üşenir😂
ozgungalaxy
Active Level 6
Forum Kuralları
Bide yapınca gönderilerinin öne çıkacaklarını mı Düşünüyorlar sürekli parmağı kaydır kaydır 😅
Anonymous
Not applicable
Forum Kuralları
Olabilir😂 anlamak zor knka
ozgungalaxy
Active Level 6
Forum Kuralları
Banada 31.takipcin olman denk geldi ya 😅