Samsung Members Forum, Forum faaliyetlerinin sürdürülmesi için gerekli durumlarda bazı kullanıcıların Forum’daki etkinliklerini kısıtlayabilir ve/veya... View Post
Samsung Members Forum, Forum faaliyetlerinin sürdürülmesi için gerekli durumlarda bazı kullanıcıların Forum’daki etkinliklerini kısıtlayabilir ve/veya... View Post
Bazı kullanıcılara bakıyorum çok az gönderi yapan kullanıcılar sadece boş boş yorum yaparak expert 5 level olabiliyor.Bu dengesizliğin düzeltilmesi... View Post
Kürtçe dili desteği istediğime dair post yazmıştım ve hatta orada bir iki yorumum da olmuştu ancak şimdi ne gönderiye ne de yorumlara... View Post
Beta 8 yukleyen varmı acaba yada katılan yayınlandı mı View Post
Değerli Samsung Members Forum kullanıcıları, Samsung Members Forum ve içerik paylaşma kuralları güncellenmiştir. Güncellenmiş kurallara buraya... View Post
S sport plus 2 ay ücretsiz üyeliği aktif ettim ama 1 ay gözüküyor View Post
Bu neden oldu anlamadım View Post
Sansürlü ettiğim argo sözleri kural ihlali küfür ediyorsun diye uyarmayın bırakın bu işleri işiniz gücünüz markamız övülsün eksik yanlarımız yok deme... View Post
Herkese merhabalar. Members'a kullanıcı raporlarlama engelleme,geri bildirimde bulunma gibi özellikleri ne zaman getireceksiniz ? Burayı... View Post
Şu members'ın F A R K kelimesine garezi ne arkadaşlar gerçekten merak ediyorum View Post
Mesajlarımın 10da 6.2si bot mesajı yuh View Post
User | Likes Count |
---|---|
11 | |
8 | |
4 | |
4 | |
4 |