cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Avantajlar: Expert ve Active'den Daha İyi!

(Topic created on: 03-11-2023 11:02 AM)
739 Views
BurakTunç
Expert Level 5
Options
Forum Kuralları

Members'daki seviye sistemini bir tek ben mi içi boş görüyorum? Şans eseri Google Yardım Toplulukları'ndaki "Product Expert" programını keşfettim. Ve bence Members'ın şuanki seviye sisteminden daha etkili. Neden mi? Avantajları elde ettikçe, hem bazı beta testlerine katılma hakkı gibi özel önceliklere sahip olabiliyor, hem de topluluğa daha iyi katkıda bulunabilmek için özel erişimler elde edebiliyorsunuz. Hem topluluk hem de kişi için daha iyi bir sistem.

image

image

image

image

image

Siz ne düşünüyorsunuz? Bu sistemi beğendiniz mi? Nasıl eklemeler/çıkarmalar yapılabilir? Ya da şuanki sistemi değiştirmeye gerek yok mu?
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Forum Kuralları
Membersin seviye sistemi hiçbir anlam ifade etmiyor ki.
Boş iş görmüyor expert level 4tüm neyime yarıyor?
Bir çıkarı yok
BurakTunç
Expert Level 5
Forum Kuralları
Bende böyle düşünüyorum. Bu bahsettiğim sistem ile iyi kötü bir gelişme yaşayabilir.
Anonymous
Not applicable
Forum Kuralları
members'daji sadece moderatörlerin işini ücretsiz yapacak kişileri bulmak!
BurakTunç
Expert Level 5
Forum Kuralları
Bence moderatörler kalmalı. Onun yerine oradaki "Elmas Seviye" ya da Expert Level 5 kullanıcılara isteğe bağlı "gönüllü moderatör" olabilme hakkı verilmeli. Gönüllü moderatör olabilmek içinse bir anlaşma imzalanmalı.(Gönüllü moderatörlerin gücünü yanlış kullanmalarını engellemek için.) Asıl moderatörler ise gönüllü moderatörleri denetleyecek. Ya da aklıma gelip de ilkini yazana kadar unuttuğum diğer seçenekler de olabilir… 😅🤷
Anonymous
Not applicable
Forum Kuralları
ortalık karışır çünkü çok fazla expert 5 var ve çözüm üreterek değil resim paylasarak olmuş çoğu.
BurakTunç
Expert Level 5
Forum Kuralları
Doğru… Galaxy Gallery gönderileri keşke sisteme dahil edilmese. Daha anlaşılır olurdu.
Anonymous
Not applicable
Forum Kuralları
aslında dikkatli bakarsan members'dakinden çok farkı yok çünkü orada da rozet alıyorsun,ek olarak buradanda samsung calılanları ile iletişim kurabiliyor ve fikir paylaşımı yapabiliyorsun.
BurakTunç
Expert Level 5
Forum Kuralları
Evet, o yüzden gönderiyi "çok daha iyi" değilde "daha iyi" olarak değiştirdim. Orada çalışanlarla iletişim için ayrı bir kanal var burada sadece normal yöntemle ulaşılıyor diye biliyorum.