cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

sayın moderatörler.

(Topic created on: 01-05-2021 05:05 PM)
378 Views
AlfaGalaxy
Active Level 5
Options
Diğer

Merhabalar ben hatırladığım kadarı ile 2008 yılında bir Samsung bilgisayar aldım aldığımda (Windows 7 starter) işlemcisine sahipti bana bildirim gelmişti 

4--5 yıl önce Windows 8 guncellemesi mevcut diye 
Ben o gün güncellememistim mağlum disk'ten dolayı o zamanlar güncelleme yapamamıştım ancak günümüzde Windows 10 çıktı bunu geçtimde şuan bilgisayarımı windows 8 yapmak istiyorum nasıl yapa bilirim microsoft'un sitesinden Windows 8.1 lik sürümü indirmeye çalıştım bilgi sayarın modülü eski kaldı güncelleme ye çalıştım windows 7 de microsoft desteği kesmiş güncelleme iptal oldu sizden ricağım önceden bana windows 8 güncellemesi sunmuştu istememiştim şimdi windows 8 güncellemesini indirmek istiyorum bana yardım ederseniz sevinirim her türlü yolu denedim ama önceden bilgisayarin bana sorduğu güncellemeyi şuan mevcut bulamıyorum.

imageSamsung_Windows

Ürün kimliği : 00342-OEM-8992752-300313

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba AlfaGalaxy,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Aşağıdaki link üzerinden, cihaz yazılım desteğini kontrol edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/windows10-update/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

6 Comments
L4st
Active Level 10
Diğer
kaç gb ram bulunuyor cihazda? 2 ise size biraz sıkıntı çıkartır ama 4 ise kullanabilirsiniz win8 i. Güncellemeye gelince önce laptobun işlemcisini ve dahili ekran kartı modelinin win 8 destekleyip desteklemediğine bakın. sonra başka bir bilgisayar ile usb ye windows 8 iso dosyasını kurmanız lazım. Bunun için technopat kanalını kullanabilirsiniz orada detaylı olarak anlatılıyor.
AlfaGalaxy
Active Level 5
Diğer
Ram 1.00 GB 😂😂😂😂
L4st
Active Level 10
Diğer
😄 bende 4gb ram windows 8 ile gelmiş modeli var şuan windows 10 yüklü ve ona rağmen 3 uygulama açınca kasmaya başlıyor yani bence sen windows 7 yükle yada ram eklemesi yap, tabi işlemci ve anakart destekliyorsa
L4st
Active Level 10
Diğer
şimdi neden windows 7 starter ile geldiğini anladım😅
L4st
Active Level 10
Diğer
cihazın modeli nedir?
şunun gibi; np-300e5c veya np-r522
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba AlfaGalaxy,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Aşağıdaki link üzerinden, cihaz yazılım desteğini kontrol edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/windows10-update/

Teşekkürler.

MOD