cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

samsung book 4 pro 360

(Topic created on: 07-17-2024 05:05 PM)
646 Views
bayramakkuş
Active Level 6
Options
Diğer
samsungun orijinal sitesinden alabilirmiyim şimdi alırsam nasıl alacağım dolar falan diyor ve buraya gelir mi 

üniversite için alacağım mühendislik için sizce iyi mi

17 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Ben Galaxy SmartTag2 siyah silikon kılıfı satıcı Samsung ve gönderici Amazon Almanya olarak yurtdışından almıştım. Herhalde o da Amazon'dan alınabilir.
bayramakkuş
Active Level 6
Diğer
yani alınabilir mi türkiyede satışı yok buraya gelir mi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Edge olan modelini tavsiye ederim pahalı ama bütçe varsa o daha iyi olur
0 Likes
bayramakkuş
Active Level 6
Diğer
gümrükten geçemez mi yani
0 Likes
bayramakkuş
Active Level 6
Diğer
dokunmatik ekran kalem falan çok iyi gelmişti üniversiteye yeni geçcem gelmesinin hiç yolu yok mu şimdi
0 Likes
ErenG09
Active Level 8
Diğer
Hic düşünmeden S9 ultra al. İhtiyacını karşılayacaktır. Eğer bekleyebilirsen diğer yaza Tab S10 serisi çıkacak onu al.
0 Likes
bayramakkuş
Active Level 6
Diğer
neden s9 ultra işimi görebilir mi emin misiniz bilgisayara göre artı ve eksileri neler
ErenG09
Active Level 8
Diğer
Hocam öncelikle kullanım amacınıza göre almalısınız. Günümüzde tabletler pc/laptoplar kadar ilerledi. Eğer alanınız veya işiniz kodlama,yazılım,yüksek işlem gerektiren durumlar ise orta-üst düzey laptop işinizi görür. Bunun dışında her işlem tablet üzerinden yapılabilir. Hatta bir önceki seri olan Tab S8 ultra ayrıntılı inceleme videosu linki bırakacağım. Tamamını izleyin öyle karar verin. Eğer yine ben bilgisayar alacağım derseniz yazın öneri verelim. Link:https://www.youtube.com/watch?v=hDC79x7z8zE
İyi günler dilerim.
bayramakkuş
Active Level 6
Diğer
elektrik elektronik düşünüyorum ordan yapay zekayıda okumayı düşünüyorum sizce s9 ultra karşılar mı
0 Likes