cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s23 fe şikayetler artıyor

(Topic created on: 03-06-2025 11:28 PM)
358 Views
merturkk
Active Level 8
Options
Diğer

son zamanda sinyal gücü de baya düştü telefonun wifi çekmiyor ve arayüzde uygulama açarken vs. aşırı takılıyor yavaşlıyor şarj olayını saymıyorum bile çabuk bittiğini söylemiştim çok kez 

46 Comments
Diğer
Açıkçası, bu telefonu One UI 5.1 sürümüyle aldığımda az kullandım ve bu sürümde cihaz oldukça stabil ve hızlıydı. Markanın yazılım güncellemeleriyle cihazın performansını düşürdüğü kanaatindeyim.
merturkk
Active Level 8
Diğer
her güncelleme yaptığımda daha çok ağırlık çöküyor zaten cihaza
Diğer
Cihaz genel olarak oldukça hızlı çalışıyor; yoğun oyun kullanımı söz konusu değil. Ancak, AOD açıkken açılış animasyonunda hafif bir takılma hissediyorum. Bunun dışında performans oldukça tatmin edici.
0 Likes
merturkk
Active Level 8
Diğer
kilit ekranında bazen saat falan gelmiyor hiç o derece sıkıntılar var güya s serisi
0 Likes
Diğer
S23 fe bu durumdaysa şu an bir çok s21 fe kullananlar var bu forumda o telefona niye birşey olmuyor
merturkk
Active Level 8
Diğer
ya bahsetmiyorlar ya da sorun yok onlarda bilmiyorum son zamanda aşırı sinirim bozuluyor iphone 11 bu telefondan daha hızlı uygulama açıyor üstelik 1 gram takılmadan
0 Likes
Diğer
İphone nin en büyük artısı kendi işletim sistemini kullanması
Diğer
Android i samsung gibi bir cihazda kullanıyor Çin malı kalitesiz bir cihazlarda (çok çeşit var ) bu yüzden iyi optimizasyon olmuyor
0 Likes
merturkk
Active Level 8
Diğer
Samsung kendi os ini yapabilirdi ama daha bi arayüz güncellemesi atamıyo tek hatrı sayılır yenilik nowbar onuda fe serisinde saçma sapan biyere koymuşlar zaten ben öyle kullanmam mesela