cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

hepsibuarada yeniyi al eskiyi sat

(Topic created on: 08-30-2024 10:51 PM)
244 Views
Kandemirr
Active Level 8
Options
Diğer

hepsibuaradadan yeniyi al eskiyi sat kampanyasını yapan var mı birkaç sorum olucak

11 Comments
adnan34
Active Level 6
Diğer
Fiyatı öldürüyorlar, sonra sizi arayıp çizik var,deformasyon var diyip daha da az fiuat veriyorlar.easycep daha mantıklı kardeşim.
0 Likes
Kandemirr
Active Level 8
Diğer
telefonumda cizik yok ekran saglam kamera saglam, face id calısıyor yinede sıkıntı cıkar mı
0 Likes
Kandemirr
Active Level 8
Diğer
sormak istedigm şey şu, eski telefonu kapıda verirken sıfırlamam lazım dimi, eger kod isterse napıcam
0 Likes
adnan34
Active Level 6
Diğer
Onu bilmiyorum müşteri hizmetleri ara.ben gönder miştm
0 Likes
Kandemirr
Active Level 8
Diğer
siz göndermisken nasıl yapmıstınız peki
0 Likes
adnan34
Active Level 6
Diğer
Hocam ben gönderdim beni aradılar şurasında çizik var burasında çizik var deforme olmuş deyip yüzde yirmi daha indirim yaptılar ölü fiyata verdim.
Kandemirr
Active Level 8
Diğer
easycep güvenilir mi ordan satayım ozaman
0 Likes
Diğer
Easycepe bulaşma derim internette sitesinden daha düşük teklif veriyolar ve paranı alamıyorsun 5 temmuzda sattım 1 iş günü dediler atmadılar baya bi uğraştım 15 17 gün sonra attılar destek değişim için 6000tl verceklerdi 5 agustosta göndermeleri lazımdı hala göndermediler uğraşıyorum göndersinler diye
Kandemirr
Active Level 8
Diğer
valla imkanım olsa hiçbiriyle ugrasmamda, telefon alıcam fiyat konusunda biraz rahatlatması lazım, en kötü hepsibuaradadan yaparım telefonda hicbirsey yok sapasağlam, sıkıntı cıkarsa dava acarım