cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

exynos mu snapdragon mu?

(Topic created on: 08-30-2022 08:37 PM)
763 Views
Kandemirr
Active Level 8
Options
Diğer

bu ikisinden hangisi daha iyi,yada hangisini alırsınız?

19 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Açık ara snapdragon alırım exynos güven vermiyor bana göre tabii. Yine olsa yine snapdragon alırım asla ve asla exynos almam işin içinde Samsung varsa işlemcide ki var zaten gram almam 👍👍👍
Kandemirr
Active Level 8
Diğer
snapdragon bencede cok iyi ama exynos islemcili bir telefon alarak hata yaptım 😕
Anonymous
Not applicable
Diğer
Geçmiş olsun gardaşım bir daha hata yapmazsın ileride inşaAllah 👍
by35
Active Level 8
Diğer
Tabiki snapdragon
Alidemira51
Active Level 6
Diğer
İkiside güzel işlemci fakat snapdragon 1 gömlek üstün fakat exynos çokta kötü değil mediatek ten çok kaliteli.
KaanA52s
Active Level 5
Diğer
12 nm olan mediatek helio g90t hiç kullandınmı sen redmi note 8 pro kullandım şuana kadar görmüş olduğum en iyi fp işlemcili teledondu ve çoğu oyunda ultra grafik 60 fps açıyordu mediatek kalitesiz çok ısınıyor diyenlerin çoğu yalan
Alidemira51
Active Level 6
Diğer
Alakası yok bilmiyorsun 4 yıl mediatek kullandım casper telefonumda 6753 mediatek şimdi a51 kullanıyorum 60 fps bende alıyorum ve redmi note 8 pro dediğin telefon arkadaşlarımda birçoğunda var ve hiç memnun değiller çok ısınıyor ve aşırı şarj tüketiyor g90t şarj düşmanı resmen telefon hatırlatırım bu konuda çoğu kişi bana katılır
0 Likes
KaanA52s
Active Level 5
Diğer
Ben hiç şikayetçi değildim g90t çok iyi bir işlemci
KaanA52s
Active Level 5
Diğer
Ha bu arada yalan konuşma pubg de a51 60 fps vermiyor 45 fps veriyor A71 kullandım o bile pubg de 60 fps vermiyordu