Resolved! Solved

Original topic:

Youtube vanced

(Topic created on: 04-03-2021 12:42 PM)
856 Views
Arda1238
Active Level 8
Options
Diğer

Youtube vanced güvenlimi ? Oturum açsam google hesabimda verilere erişirmi, sizde nasıl oluyor?

9 Solutions

Accepted Solutions
Solution
a71fanclubs
Active Level 3
Diğer
Oturum açamıyorsun ki zaten

View solution in context

Solution
AlperM34
Active Level 9
Diğer
Ben Vanced'ı Galaxy Storedan indirdim. Uygulama YTnin eski sürümü ancak iş görüyor. Bence YT Vanced'ı kurmak yerine Galaxy Storedan indir, daha güvenli.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Galaxy stordakinler cakma oluyor kendi sitesinden indirmesi gerkekir

View solution in context

Solution
Vdmkm
Active Level 6
Diğer
Oturum açılır sadece Microg adında bir uygulama indirmek gerek o da vanced ın kendi sitesinde var.

View solution in context

Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Diğer
Bahsettiğiniz uygulama, güvenilir bir uygulama olmakla beraber yine de olası sorunları engellemek adına yeni bir hesap açmanızı ve kullanmanızı öneririm.

View solution in context

Solution
Diğer
Evet güvenli bir uygulama ama kendi sitesinden indirmen gerek "Vancedapp com" sitesi Galaxy ve Google playdekiler sahte ve eksik, bildirimleri dahi alamıyorsun Oturum açınca normal youtube hesabına bağlanıyor ve hiç bir sorun yok Ben yaklaşık iki senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım

View solution in context

Solution
GRKN17
Expert Level 5
Diğer
Evet güvenli ve hesap açman da bir sıkıntı yaşamazsın

View solution in context

Solution
Diğer
Nerden indirdin

View solution in context

Solution
Diğer
Bende öyle bişey olmadı Başka bi dırumla alakalı olabilir yada youtube'un kopyası diye öyle gözüküyor olabilir ama bi sıkıntı çıkmaz

View solution in context

13 Comments
Arda1238
Active Level 8
Diğer
Cevap veren yokmu?
0 Likes
Solution
a71fanclubs
Active Level 3
Diğer
Oturum açamıyorsun ki zaten
Solution
Vdmkm
Active Level 6
Diğer
Oturum açılır sadece Microg adında bir uygulama indirmek gerek o da vanced ın kendi sitesinde var.
Solution
AlperM34
Active Level 9
Diğer
Ben Vanced'ı Galaxy Storedan indirdim. Uygulama YTnin eski sürümü ancak iş görüyor. Bence YT Vanced'ı kurmak yerine Galaxy Storedan indir, daha güvenli.
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Galaxy stordakinler cakma oluyor kendi sitesinden indirmesi gerkekir
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Diğer
Bahsettiğiniz uygulama, güvenilir bir uygulama olmakla beraber yine de olası sorunları engellemek adına yeni bir hesap açmanızı ve kullanmanızı öneririm.
Solution
Diğer
Evet güvenli bir uygulama ama kendi sitesinden indirmen gerek "Vancedapp com" sitesi Galaxy ve Google playdekiler sahte ve eksik, bildirimleri dahi alamıyorsun Oturum açınca normal youtube hesabına bağlanıyor ve hiç bir sorun yok Ben yaklaşık iki senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Diğer
Evet güvenli ve hesap açman da bir sıkıntı yaşamazsın
Arda1238
Active Level 8
Diğer
Bakın size birşey anlaticam
Şimdi ben bu vanced e oturum actım uydum
Sabah uyandım sonra google hesap yönetme yerini açtım BAKTIM benim cihazımın klonu var dün oturumu açılmış halla halla dedim oturumunu kapattım inşallah verimi çalmamıştır inşallah.
Ama hâlla kullanıyorum jsjsjs ama oturum açmiycam
Aslında çok güzel bir uygulama
Çok güzel özellikleri var biraz ana sayfa 30 saniyede açılsada tıpa tıp youTube iyi bir uygulama
0 Likes