cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yavaş Şarj Oluyor

(Topic created on: 4 weeks ago)
104 Views
GalaxyMüptelası
Active Level 6
Options
Diğer

Bu sabah uyandığımda telefonum şarj almıyordu. Şarj yerini temizlemeyi denedim, şarj olmaya başladı ancak normalden daha yavaş şarj oluyor birde şarj %15'ken dolmasına 1sa 19dk diyordu.

Şarj 24 oldu, dolmasına 1sa 16dk diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. 

(Telefona su girmediğinden eminin, tozlu ortamlarda kullanmadım, yere düşürmedim)

Birde şarj yerini temizlememi tavsiye ediyorsanız hangi yöntemle temizlemeliyim?
Diğer
Galaxu A24 - 20W şarj cihazı kullanıyorum ama Samsung değil, SOFTANY diye bir marka. Hızlı Şarj olarak gösteriyor. 25 Watt'ta Süper Hızlı Şarj diyor ama. Zaten Maksimum 25W şarj çekiyor telefon.
Gqlaxy
Active Level 5
Diğer
Kablo olarak peki
0 Likes
Diğer
telefonun kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum
Gqlaxy
Active Level 5
Diğer
O zaman sorun çıkmaz sanırım
winner1337
Active Level 9
Diğer
adaptör 20 w kablo 60 ama bildigim kadarıyla 15 alıyor diye biliyorum cihaz
Diğer
a35 gibi bir cihazın 15W aldığını pek sanmıyorum, 25W diye biliyorum
winner1337
Active Level 9
Diğer
a35 kullanıyorum demedim ki zaten.
0 Likes
anoroyale
Active Level 7
Diğer
Uyarı vermeden önce ne kadar sürede şarj oluyordu hatırlıyor musunuz
0 Likes
Diğer
yine 1sa 20dk'a yakındı diye hatırlıyorum ama kastettiğim şey şarj %15 iken 1sa 19dk diyordu, şarj %24 olunca 1sa 16dk dedi. Birde bundan öncesinde de hatta şarjım tam %0'dı kapanmıştı. Şarja taktım 1 oldu, yaklaşık 5-10 dk sonra baktığımda 2'ydi. Telefonun şarj soketini toplu iğne ile zarar vermeden nazikçe temizledim, biraz daha hızlandı ama şarja taktığımda tekte alışamıyor, şarj takılı hâldeyken 15 20 sn şarjda olmuyor diyor. Aynı şekilde şarj oluyorken kabloyu çıkarınca da 15 20 sn şarj oluyor olarak gösteriyor. sonra düzeliyor
0 Likes
anoroyale
Active Level 7
Diğer
Bence kabloda sorun yok yazılımsal bir sorun var telefonunu yeniden başlatmayı denedin mi
0 Likes