cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Type-C'den Type-C'ye powerbank

(Topic created on: 01-23-2024 10:24 AM)
475 Views
SecuredByKnox
Active Level 3
Options
Diğer
İki ucu Type-C kablolu A34 cihazım için powerbank almayı düşünüyorum. Ancak bazı powerbankler bu kablo ile yanlış çalışıyor. Telefon powerbank'i şarj ediyor. Uzun ömürlü ve Type-C to Type-C kablo ile çalışacak kaliteli powerbank'i önerileriniz var mı? 

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Egemen_Kabal
Active Level 6
Diğer
Power Delivery destekli bir powerbank alman gerekiyor

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Xiaomi mi 50 watt 20000 mah powerbank şiddetle tavsiye ediyorum 😊

View solution in context

Solution
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Diğer
Samsung düşünmüyorsanız Baseus veya Anker öneririm. Ben 33 watt süper hızlı şarj eden 20 binlik Baseus kullanıyorum. Bir nevi aile boyu diyebiliriz buna, uzun yolda, kampta 3 telefonumuzu yaklaşık ikişer kez şarj edebiyor.

View solution in context

Solution
Melih_S24FE
Active Level 10
Diğer
Ben geçen gün phlipsin DLP6733 modelini aldım ve dediğiniz gibi typc bazılarında çalışmıyor, ona dikkat ederek aldım gayet güzel şimdilik. 18w hızlı şarjı var ama tabiki 25w olmadığı için süper hızlı şarj edemiyorsunuz, ama fiyatına göre en iyisi bence.

View solution in context

Solution
WhiT3-LiON
Active Level 5
Diğer
Bendeki bu, gayet memnunum, iki A çıkışı var, biri 10w,diğeri 18w, bir tane de C çıkışı var o da 20w şarj ediyor, bende de a34 var, cihazın kendi şarj olma çıkışı micro usb1705999936264.jpg

View solution in context

Solution
Arif33332
Active Level 7
Diğer
Varta 15bin Mah aldım geçen hafta memnunum bakabilirsiniz

View solution in context

8 Comments
Solution
Egemen_Kabal
Active Level 6
Diğer
Power Delivery destekli bir powerbank alman gerekiyor
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Xiaomi mi 50 watt 20000 mah powerbank şiddetle tavsiye ediyorum 😊
GALAXYA51-F
Active Level 10
Diğer
Powerbank pek tavsiye etmem hocam marka farketmeksizin 5000 mah pil gücü var zaten a34 ün
0 Likes
Solution
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Diğer
Samsung düşünmüyorsanız Baseus veya Anker öneririm. Ben 33 watt süper hızlı şarj eden 20 binlik Baseus kullanıyorum. Bir nevi aile boyu diyebiliriz buna, uzun yolda, kampta 3 telefonumuzu yaklaşık ikişer kez şarj edebiyor.
Solution
Melih_S24FE
Active Level 10
Diğer
Ben geçen gün phlipsin DLP6733 modelini aldım ve dediğiniz gibi typc bazılarında çalışmıyor, ona dikkat ederek aldım gayet güzel şimdilik. 18w hızlı şarjı var ama tabiki 25w olmadığı için süper hızlı şarj edemiyorsunuz, ama fiyatına göre en iyisi bence.
Solution
WhiT3-LiON
Active Level 5
Diğer
Bendeki bu, gayet memnunum, iki A çıkışı var, biri 10w,diğeri 18w, bir tane de C çıkışı var o da 20w şarj ediyor, bende de a34 var, cihazın kendi şarj olma çıkışı micro usb1705999936264.jpg
Anonymous
Not applicable
Diğer
Samsung'un PD ( Power Delivery ) Destekli iki ucu TYP - C Powerbank modelleri vardır
Solution
Arif33332
Active Level 7
Diğer
Varta 15bin Mah aldım geçen hafta memnunum bakabilirsiniz