cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Turkcell mi? Yoksa Vodafone mi?

(Topic created on: 03-11-2025 09:13 PM)
380 Views
Kaptan54
Active Level 4
Options
Diğer
Şuanda bir Turkcell hesabım var ve Tuekcelliyim. Lakin Fiyatlar arkadaşlarımın gözünde fazla ve verdiği paketler küçük.

image

Sizce Borcumdan dolayı mı fiyatlar yüksek olabiliyor?

image

Uygun mu?

image

Sizce Vodafone 'ya geçiyi mi?

image

Sizce neden farklar bu kadar büyük hız farkı mı var?

Siz kaç tl lik paketler alıyor sunuz?

image

Yorum yapan kişilere teşekkürlerimi sunarım...
44 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Vodafone deneyimlerim çok sakat. İnternet konusunda özellikle fazlasıyla yavaşlık vardı. TurkTelekom'a şükretmiştim. Ancak bu deneyimlerim 2 yıl öncesine ait
Ecrịn
Expert Level 2
Diğer
Maalsesef türkiyedeki bütün operatörler Ateş pahası olup düşük internet hızı anca sağlıyabiliyorlar. Ben vodafoja kullanıyorum şehir merkezinin bazı yerlerinde internet çok yüksek hızlarda kullanırlen bazı yerlerde çok düşüyor
umudocn
Active Level 1
Diğer
vodafone berbat. turkcell veya telekom tercih etmelisin king
s24_s23fe
Active Level 7
Diğer
İki telefonum da Vodafone kullanıyorum biri sınırsız tek diş olsa dahi hızı gayet yüksek 70 mbps hızları görüyorum tek diş kopma falan hiç yaşamadım bugüne kadar
4laylaylom
Active Level 7
Diğer
İyi çeken bi operatör istiyosan turkcell den şaşma vodafone belki ucuz faturalara sahip olabilir ama hiç çekmeyen bir operatör a sahip özellikle oyun falan oynuyorsan telefonu kırabilirsin xlsmmxkks
s24_s23fe
Active Level 7
Diğer
Bu yaz Türkiye turu yaptım Vodafone nun çekmediği bir nokta kopma falan yaşamadım
Kaptan54
Active Level 4
Diğer
o zaman vodafone bi sormak lazım. fazla paket almıyom zaten. pubg de hiç bişe kasmaz. diğer vpn ile yüklediğim fps oyunlarda kassada sorun olmaz heralde. her an internet lazım olabilir.
0 Likes
s24_s23fe
Active Level 7
Diğer
Bulunduğun bölgede araştır istersen dostum etrafında Vodafone kullananlar vardır muhakkak
Kaptan54
Active Level 4
Diğer
sakaryada bulunuyom vodafone onlar dediler bende ondan olmak istedim. fiyatları ve paket fiyatını cok buluyor herkes turk telekom da vodfone da kullanıcıları. iki yöndende bayağı **bleep** gördüler.
0 Likes