cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Turkcell çekim gücü

(Topic created on: 01-18-2024 01:04 PM)
443 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
İstanbul beykoz da oturuyorum turkcell bulunduğun yerde 4.5G VOLTE LTE 2 diş bazen 1 diş çekiyor bazen ara ara 3G geçiyor (3G full çekiyor) evin için de bu sorun var ayni sorunu eşim de yaşıyor evimin kapının önün de 4.5G 4 diş çekiyor bu sorunu turkcell bildirsem ilgilenirler mi sizce ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Samsung Members ile alakası ne bu konunun bir , ikincisi Turkcell e bildirseniz birşey yapmaz yıllarca çalışmış çıkmış biri olarak söylüyorum , alacağınız cevaplar kapsama alanında sıkıntı yok , var deseler bile ilerleyen yatırım dönemlerinde değerlendirilecek diye cevap alırsınız , her kurumun Türkiye içinde ayrı devlet olduğu için ve hükümetin de her operatör içinde ortaklığı bulunduğundan geliştirme yapmıyorlar depremde de gördük , ülkenin çoğu yerinde halen çekmeyen yer var , sonra teknoloji ülkesiyiz yersen

View solution in context

9 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Samsung Members ile alakası ne bu konunun bir , ikincisi Turkcell e bildirseniz birşey yapmaz yıllarca çalışmış çıkmış biri olarak söylüyorum , alacağınız cevaplar kapsama alanında sıkıntı yok , var deseler bile ilerleyen yatırım dönemlerinde değerlendirilecek diye cevap alırsınız , her kurumun Türkiye içinde ayrı devlet olduğu için ve hükümetin de her operatör içinde ortaklığı bulunduğundan geliştirme yapmıyorlar depremde de gördük , ülkenin çoğu yerinde halen çekmeyen yer var , sonra teknoloji ülkesiyiz yersen
Anonymous
Not applicable
Diğer
Çok doğru
Anonymous
Not applicable
Diğer
HakliymişsinizIMG-20240118-WA0002_1000009574_1705584596.jpg
Anonymous
Not applicable
Diğer
Çalıştım onlarla çünkü biliyorum herşeylerini
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Şebekeyi arayın ve hat resetleme yaptırın.Ek olarak bunları da bi deneyin;

1)Uygulamalara git > bildirimi önemli olmayan uygulamaların veri ve arka plan tikini kapat.

2)Bağlantılardan veri tasarrufunu aç ki sadece kullandıgın uygulama şarj yesin ve işlemciyi,ram'i ve şebekeyi sadece o an kullandığın uygulama kullansın.
3)bildirimi önemli olmayan uygulamaları Derin Uyku moduna al

Bu işlemler cihazı yavaslatmıyor aksine hızlandırıyor çünkü şebeke,ram,internet,işlemci kullanımları sadece kullandıgın zaman oluyor.Bu da internet ile şebekeyi sadece kullandıgında kullanılmasını sağlayıp hız katıp,internet pakedini tasarruflu hale getiriyor,şebekedeki yükü azaltıyor.
0 Likes
WhiT3-LiON
Active Level 5
Diğer
Ne yapacaklar ki evin üzerine baz istasyonu mu kuracaklar, bende de Türk Telekom facia mesela, resimde sinyal gücünü yolluyorum, sürünen sinyal adeta, ama birşey yapmazlar, söyleyecekleri hep aynı şeyler 1705583279605.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ahaaa haklisin ; hangi uygulama ile ölçüm yaptiniz ?
0 Likes
WhiT3-LiON
Active Level 5
Diğer
Sinyal dedektör, play store da var, - 90 ve üzeri mahrumiyet bölgesi oluyor, bende yaşadığım şehrin göbeğinde mahrumiyet bölgesinde oluyorum, aslında cihaz sözleşmeleri var onlar bitince turkcelle geçecektim ama bu gönderide anladım ki hepsi aynı b.kun soyu
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Turkcell verdiği cevapIMG-20240118-WA0002_1000009574_1705584596.jpg
0 Likes