Resolved! Solved

Original topic:

Temu

(Topic created on: 08-08-2024 07:12 PM)
1067 Views
arxus
Active Level 4
Options
Diğer

Beyler Temu'da kılıf aksesuar alışverişi yapmak istiyorum sipariş sınırı düşmüşken. 900₺ tutuyor 6 ürün ve farklı satıcılardan. Gümrük olayı hakkında pek bilgim yok sorun yaşar mıyım? bi buraya sorayım dedim.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
CGRZBN
Expert Level 5
Diğer
Alışveriş ekranında son kısma gelince göstermesi lazım. En son ekranda her şeyiyle kaça denk geldiğine bak. Burdaki fiyatlara yaklaşmışsa boşa uğraşma

View solution in context

Solution
Diğer
Avrupa ülkelerinde vergi oranları %18den %30a, AB dışında kalan ülkelerde %30dan %60a çıktı gümrük mükellefi olayı ithalat işlemlerinde kullanılan bir terimdir vergi mükellefi değilseniz dikkate almayınız onun dışında vergileri artı olarak aldığınız ürünün fiyatı ve kargo ücretlerini hesaba katın iyi günler 👋😃

View solution in context

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Gümrük vergisi sonra gümrük mükellefi vergisi noter vekil ücreti falan uğraşmayın
CGRZBN
Expert Level 5
Diğer
Vergi baya baya yükseldi diye biliyorum. Dikkat et burda ki fiyata denk gelmesin. Bi anlamı kalmaz sonra
0 Likes
arxus
Active Level 4
Diğer
ortalama bir fiyatı var mı bunun?
0 Likes
Solution
CGRZBN
Expert Level 5
Diğer
Alışveriş ekranında son kısma gelince göstermesi lazım. En son ekranda her şeyiyle kaça denk geldiğine bak. Burdaki fiyatlara yaklaşmışsa boşa uğraşma
Solution
Diğer
Avrupa ülkelerinde vergi oranları %18den %30a, AB dışında kalan ülkelerde %30dan %60a çıktı gümrük mükellefi olayı ithalat işlemlerinde kullanılan bir terimdir vergi mükellefi değilseniz dikkate almayınız onun dışında vergileri artı olarak aldığınız ürünün fiyatı ve kargo ücretlerini hesaba katın iyi günler 👋😃