cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon önerisi

(Topic created on: 08-12-2024 08:46 PM)
223 Views
haklisin
Active Level 9
Options
Diğer
Şu özelliklere sahip telefon önerisi yapabilecek varmı?

128Gb depolama
6-8GB Ram
Kamera benim için önemli değil orta derece bişi olsun yeter
İşlemci den beklentilerim Pubg 30-45fps onun dışında ağır oyun oynamıyorum 
Marka olarak samsung olursa güzel olur ama xiamoi de olabilir
Fiyat olarak bir fikrim yok ama yüksek bir bütçem yok.
Güncelleme Desteği kesilmemiş olabilirse daha iyi olur 
Ekran 90Hz olursa güzel olur ama 60hz de yeterli
Solution
CGRZBN
Expert Level 3
Diğer
Xiaomi poco X6 veya X6 pro
haklisin
Active Level 9
Diğer
Bir bakayım hocam
Solution
Diğer
Isınma sorunlu cihazlar, 2 yıl güncelleme çok az
Solution
CGRZBN
Expert Level 3
Diğer
A24 gibi cihazların da 2 yıl güncellemesi kaldı. Ve bunlar giriş seviyesi cihazlar. Poco X6 serisi orta segment en azından. Isınma sorununu da ben duymadım. Hatta xiami forumuna da arada göz atarım hiç denk gelmdi
Solution
Diğer
Ne, a24 android 17, a15 ve m15 android 18 görecek. Xiaomi ile karıştırma bunları, a24 3 yıl daha, a15 m15 4 yıl daha güncelleme alacak, güvenlik güncellemeleri ile a24 4 yıl daha, a15 m15 5 yıl daaha güncelleme alacak.
CGRZBN
Expert Level 3
Diğer
A24 3 yıl sözünün birini Android 14 ile kullanmadı mı? A24'de de 4 yıl sözü verdilerse söylediğin doğru. Ama yinede donanım olarak X6 serisi bence daha iyi. Donanım olarak diyorum.. yazılımsal olarakta hyperos ile iyi seviyeye geldiler bence
Diğer
A24 4 yıl sözünün 1 yılını android 14 ile tuttu, ayrıca hyperos da animasyon dışında özellik yok, onlarda zaten amiral gemilerinde adam gibi çalışıyor.
Onun dışı laggy
CGRZBN
Expert Level 3
Diğer
Bence arayüzü çok iyi hyperos'un. Stabilize konusunda tabiki ikisi arasında oneui tercih ederim ama tasarım ve işlevsellik olarak hyperos derim. Tabi oneui 7 ile işlevsellik anlamında daha da gelişmiş olacak gibi görünüyor ama şu an için dediğim gibi stabilizede oneui, işlevsellik ve tasarım olarak hyperos derim ben
Diğer
Kendi kararın💁‍♂️
CGRZBN
Expert Level 3
Diğer
Benim kararım ikiside değil o ayrı 😅 arkadaşın saydığı kriterlere uygun cihazlar önermeye çalışıyoruz. Yoksa kendi adıma tercihim ios zaten.. Yalnız şu an ios ve oneui kıyaslaması yapmayalım çünkü bana göre stabilize ve işlevsellik olarak ilk sırada. Sana göre oneui ondan bile iyi olduğunu düşünüyomuşsun gibi bi his aldım. Direk tercih meselesi diyelim 😅