cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

💫😍 TAB S10 SERİSİ FİYATI VE ÇIKIŞ TARİHİ SIZDIRILDI 😍💫

(Topic created on: 09-18-2024 11:29 PM)
609 Views
Expert_Murderer
Active Level 5
Options
Diğer

Herkese merhaba arkadaşlar;

Geçtiğimiz günlerde de Samsung yeni çıkaracağı Tablet dünyasını alt üst edecek tabletinin hem çıkış tarihini hem de fiyatı konusunda bazı bilgilerin sızıdırıldığı ortaya çıktı!!

Tab S10 serisi nasıl mı olucak¿ gelin hep beraber inceleyelim 😉

___ TAB S10 SERİSİ ___

Son zamanlarda Galaxy Tab S10 serisine ilişkin sızıntıların sayısı epey arttı. Ancak gelen son bilgiler, bir önceki fiyat bilgisi sızıntısının çok da doğru olmayabileceğini gösteriyor. Açıkçası ilk başlar da bu konuda bazen inandırıcı olabiliyor Samsung 😅

Samsung'un yeni amiral gemisi tabletleri olan Galaxy Tab S10+ ve Galaxy Tab S10 Ultra'ya ilişkin yeni bir sızıntı, cihazların çıkış tarihi ve fiyatlandırması hakkında önemli bilgiler sundu. Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy Tab S10 serisi, Galaxy Tab S9'un doğrudan halefi olarak karşımıza çıkacak. Son gelen bir rapora göre, Galaxy Tab S10+ ve Galaxy Tab S10 Ultra'nın 26 Eylül 2024'te tanıtılması bekleniyor. Bu modeller, Samsung'un en üst düzey tabletleri arasında yer alacak ve üstün teknik özelliklerle donatılacak. 

Bu böyle olursa Tablet dünyasını gerçekten alt üst olur 😎
Samsung: Ben gayet memnunum bu durumdan 
Samsung Çalışanı: efendim artık yeter insanlar bıktı artık sürekli birşeyler çıkarıyoruz aaa vallahi bende bıktım olmaz böyle efendim 
Samsung: sen benden daha iyi bilemezsin, her işe burnunu da sokma lütfen!!!
Samsung Çalışanı: tamamdır efendim 🙄😒

Araya küçük bir espri karıştırdıktan sonra devam edelim 😄

Gelelim fiyatlarınaa çok severiz samsungun yaptığı fiyat etiketleri 🫠

- Wi-Fi + 256 GB: 1.119 €

- 5G + 256 GB: 1.269 €

- Wi-Fi + 512 GB: 1.239 €

- 5G + 512 GB: 1.389 €

Galaxy Tab S10 Ultra Modelleri ve Fiyatları:

- Wi-Fi + 256 GB: 1.339 €

- 5G + 256 GB: 1.489 €

- Wi-Fi + 512 GB: 1.459 €

- 5G + 512 GB: 1.609 €

- Wi-Fi + 1 TB: 1.709 €

- 5G + 1 TB: 1.909 €

Fiyatlar şahane Ben de gidiyor ke 😵

Neyse gene alamayacağız, anlaşıldı Samsung seninle gene işimiz var off off 😒 

Bu fiyatların daha önceki raporlardan biraz farklılık gösterdiği belirtilse de, cihazların özelliklerine dair önemli yenilikler de bekleniyor. Galaxy Tab S10 serisinin, klavye aksesuarında yer alacak özel bir Galaxy AI tuşuyla yapay zeka özelliklerine erişim sunması da olası. Ayrıca, her iki tabletin FCC gibi çeşitli sertifikasyon platformlarında da göründüğü ve destek sayfalarında yer aldığı biliniyor.

Tab S10 serisinin nasıl buldunuz, yorumlar da buluşalım 🫠💫😍

TEŞEKKÜRLER 

6 Comments
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Eyvallah
Anonymous
Not applicable
Diğer
1900 Euro 😅😅
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Diğer
Zengin olsaydım bile bu fiyata bu tableti almaya değeceğini düşünmüyorum. Bu tabletlerde x elite işlemcileri kullanmaları lazım. Tabletin telefon ile aynı güçte olması bence saçma. Hadi onu geçtim, bu tablet çıktıktan sonra 8 gen 4 gelecek. Yani s25 bu tabletlerden daha güçlü olacak. Tablet telefonumdan daha güçsüz olacaksa neden alıyoruz. m4 ipadler çok daha mantıklı bir seçenek gibi geliyor bana. Kısacası bu kadar para verip aldığımız işlemcinin 9300+ olması bana cazip gelmiyor.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aradaki farkı bence çok hissetmezsin 9400 plus ile sadece kağıt üzerinde geri kalıyor ama 2000 euroluk bir tablet için 1 nesil eski işlemcinin olması dezavantaj tabii
Alpointernet
Expert Level 2
Diğer
Normal kullanımda veya oyunda farkı çok hissetmezsin o ayrı konu, ama tablet almak için bence en büyük sebep emülator gibi işler. Ben amiral gemisi bir tablet alacak olsam kesin pc oyunları oynarım onda. Fârkın en çok belli olacağı yer burası, ve bence gayet önemli.
0 Likes
Diğer
Hayırlı olsun alacaklara şimdiden
0 Likes