cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Türkiye artık ‘öncelikli ülke’

(Topic created on: 02-04-2025 06:09 PM)
406 Views
engelsizdijital
Active Level 6
Options
Diğer

Global anlamda Samsung’un Türkiye’nin potansiyelinin farkında olduğunu dile getiren Murat Azdemir, “Türkiye Samsung operasyonları içerisinde öncelikli gruba alındı” dedi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Türkiye’nin yüksek potansiyelini göz önüne alarak operasyonları içerisinde öncelikli gruba aldı. Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Azdemir, düzenlediği basın toplantısında, “Global anlamda Samsung Türkiye’nin potansiyelinin farkında. Türkiye Samsung operasyonları içerisinde öncelikli gruba alındı, bu şu demek; Samsung’un çıkarttığı yeni ürün ve hizmetlerin en öncelikli sunduğu ülkeler arasındayız” dedi. Türkiye’de son 3 yıldır yılda ortalama 11 milyon akıllı telefon satıldığını söyleyen Azdemir, “Premium ürünlerimizin payının artacağını düşünüyoruz. 2025 tablette bizim için çok iddialı bir yıl olacak” dedi.
19 Comments
d0cga
Active Level 9
Diğer
Hocam hurafe ya s24 exynos işlemci ile gelmedi 6.1 6.1.1 güncellemesi geç geldi olsa böyle yapmazlardı tabi ileriki planlarda olduysa dediği doğrudur
Diğer
Herhalde 2025 için konuşmuş ya
d0cga
Active Level 9
Diğer
Yüksek ihtimal umarım öyle olur
XRifatX2602
Active Level 5
Diğer
Öncelikli ülke olmamıza sevindim umarım bundan sonra çıkacak güncellemelerde hızlı gelir bize. 1 ocakta yayınlanan güncellemeyi ocağın sonunda aldım ve artık one ui 7 de gelsin telefona beklemekten ağaç oldum
Diğer
Canımız sıkıyorladı ya inşallah iyi olur 🙏
Diğer
Mutlu oldum açıkçası 😊
D_n_z
Expert Level 5
Diğer
İnşallah galaxy book lar ve one ui beta programı gelir Türkiyeye
Diğer
En çok betayı istiyorum ya
Motun
Active Level 10