cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Türkcell superonline fiber neden böyle

(Topic created on: 05-04-2025 10:21 PM)
98 Views
Beluga111
Active Level 7
Options
Diğer

Dün sabah yeni eve taşıtmak için gelmişlerdi olan kabloyu duvar içimden başka odaya taşıdılar ve 5 kere müşteri hizmetlerini aramak xorunda kaldım. 4 kere pon ışığı yanıp söndü internet olmadı şimdi de los ışığı kırmızı yanıp sönüyor yani kablodan sinyal gelmiyor demek. Wifi6 türkcell modemi kullanıyorum hiçbir sorunu yok kablosan mıdır ücret alırlar mı servis gelince internetim 1000mbps onu kalfıramamış olabilir mi kablo dicem ama fiber optik kablo sıkıntı çıkmaz büyük ihtinal çok kıvrıldı duvar içinde hasar gördü ücret alırlar mı yapmak için

3 Comments
Diğer
Turkcell Vodafone TürkTelekom, kullanıcıyı nasıl daha çok mağdur ederiz diye çok titiz bir şekilde çalışıyorlar.
Beluga111
Active Level 7
Diğer
Göz göre göre duvardan kırdılar kabloyu eakiden 200 kullanırken hiç aramıyordum burda daha iyi gizmet alabilmek için 1000 alfım (birazda ihtiyacım vardı) ama keşke 200 de kalsaydım diyorum şuan belki de daha iyi hizmet vereceklerdi geldiklerinde masama istiyorudum ek yapmaya üşendikleri için yatağımı yanında ücra köşede kaldı modemin hizmet 0
brkbrk
Active Level 7
Diğer
Hocam yaparlar düzeltirler emin ol. Bende buna benzer şeyler yaşadım. Şikayetler oluşturdum ama çözdüler
0 Likes