cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

TÜRKNET tavsiye eder misiniz ?

(Topic created on: 04-15-2024 09:00 PM)
405 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

image

Arkadaşlar TÜRKNET iyi mi tavsiye eder misiniz ? bir de çok zam yapıyor diyorlar doğru mu ?

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Diğer
Ben türkcell tavsiye ederim😁

View solution in context

Solution
FuryKhan
Active Level 4
Diğer
Valla hız olarak şikayet edeni görmedim fakat gelip bağlama konusunda bizzat yaşadım. Adamlar gelmiyor. Randevu veriyorlar e doğal olarak o gün evde olmamız gerekiyor fakat o gün gelince hop ortada yoklar. Hayır parayı alıp geri gelmeyeni gördüm de parayı almadan gelmeyeni ilk defa görüyorum.

View solution in context

Solution
rmzan
Active Level 5
Diğer
2 yıldır kullanıyorum diger operatörlerın 40mbps verdiği yerde bana 66mbps veriyorlar genel piyasada rezalet bir firma gibi algı var ama dedikleri hızı veren iyi bir firma

View solution in context

Solution
adnan34
Active Level 7
Diğer
Tavsiye etmem

View solution in context

Solution
Koctv
Active Level 8
Diğer
Kendi altyapısı varsa evet en iyi altyapı kimdeyse kimin fiber altyapısı varsa ona geç

View solution in context

Solution
G36KRALBASKAN
Active Level 8
Diğer
Belki hız konusunda iyi olabilir

View solution in context

7 Comments
Solution
Diğer
Ben türkcell tavsiye ederim😁
Anonymous
Not applicable
Diğer
Turkcell süperonline dimi ?
0 Likes
Solution
FuryKhan
Active Level 4
Diğer
Valla hız olarak şikayet edeni görmedim fakat gelip bağlama konusunda bizzat yaşadım. Adamlar gelmiyor. Randevu veriyorlar e doğal olarak o gün evde olmamız gerekiyor fakat o gün gelince hop ortada yoklar. Hayır parayı alıp geri gelmeyeni gördüm de parayı almadan gelmeyeni ilk defa görüyorum.
Solution
rmzan
Active Level 5
Diğer
2 yıldır kullanıyorum diger operatörlerın 40mbps verdiği yerde bana 66mbps veriyorlar genel piyasada rezalet bir firma gibi algı var ama dedikleri hızı veren iyi bir firma
Solution
adnan34
Active Level 7
Diğer
Tavsiye etmem
Solution
Koctv
Active Level 8
Diğer
Kendi altyapısı varsa evet en iyi altyapı kimdeyse kimin fiber altyapısı varsa ona geç
Solution
G36KRALBASKAN
Active Level 8
Diğer
Belki hız konusunda iyi olabilir