cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

[Soru] Silinmeyen Fotoğraflar

(Topic created on: 03-10-2022 08:23 PM)
572 Views
borapay
Active Level 1
Options
Diğer

image

Bu fotoğraflar hiçbir şekilde silinmiyor. Fotoğrafların Detaylarında konum olarak android/media/com.whatsapp/whatsapp/media/WhatsApp images gösteriyor. Bu konuma da dosya yöneticisiyle gitmeye çalıştığımda erişim engeli karşıma çıkıyor. Tek çözüm WhatsApp'ı silmek mi? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Merhaba
Durumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp bu konu hakkında uzaktan erişim talebi oluşturmanızı tavsiye ediyorum.
4447711

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Merhaba
Durumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp bu konu hakkında uzaktan erişim talebi oluşturmanızı tavsiye ediyorum.
4447711
0 Likes
Diğer
Bununla ilgili yazılım güncellemesi kaynaklı genel bir sorun var Galeri uygulamasının verilerini silip telefonu yeniden başlatın Düzelmezse şu dosya yöneticisini indirip ordan silmeyi deneyin https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.estrongs.android.pop Gene de sorun devam ederse burdan yardım al bölümünden Samsung Membersa hata raporu gönderin
Jubei
Active Level 10
Diğer
Merhaba.
Güç Tuşu - Kapat tuşuna basılı tutun - Güvenli Mod,ta yeniden başlatarak, bir de Güvenli Mod,ta silmeyi denediniz mi? 🤔
0 Likes