cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sizin yorumunuz 2. Sezon 21. Bölüm

(Topic created on: 06-05-2021 08:45 PM)
275 Views
ÆX51
Expert Level 5
Options
Diğer

Selamünaleyküm arkadaşlar artık tekrardan sizin yorumunuz bölümlerine devam etme vakti geldi diye düşünüyorum bugünkü konumuz bildiğiniz gibi çoğu Samsung cihaz Android 11 güncellemesine kavuştu peki alan arkadaşlar güncelleme sizce nasıl Beklediğiniz gibi mi yoksa tamamen Bir Hayal Kırıklığı mı özellikle alan arkadaşlar katılırsa çok sevinirim

10 Comments
ŞEKERCİZADE
Expert Level 1
Diğer
Gelen özellikler güzel fakat tam anlamıyla optimize edilmedi😪(A70)
ÆX51
Expert Level 5
Diğer
Katılım için teşekkür ediyorum
plüton
Active Level 10
Diğer
samsung başarılı bulduğum konu arayüz güncellemesi one uı 3.1 hız ve performans açısından başarılı Android 11 başarılı sayılır diyelim
ÆX51
Expert Level 5
Diğer
Katılım için teşekkür ediyorum
plüton
Active Level 10
Diğer
rica ederim dostum 🙋
undaligatte
Active Level 4
Diğer
Tek olan kasma
Ibrahım
Active Level 10
Diğer
Aleykümselam bune abi böyle konu değil dizi sanki 2. Sezon 21. Bölüm🤣. Ben Samsung Galaxy A21s kullanıyorum. Android 11'i alalı baya oldu beklediğim gibi oldu yani güzel kesinlikle Android 10'dan daha iyi pil konusunda çok endişeliydim Android 11 ile pil performansı düşer mi diye ama daha da iyi ayrıca bazı yeni özellikler de eklendi ve güzel oldu. Bunlar; edge panel, çift tıklama ile kapatma ve aklıma gelmeyen vardır illaki. Ama ekran kaydedicinin gelmesi beni üzdü.
undaligatte
Active Level 4
Diğer
🤣🤣
Anonymous
Not applicable
Diğer
Android 11 telefonuma yeni gelmiş olmasına rağmen performans ve pil açısından beklediğimden daha iyi oldu.(A11)