cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sizce galaxy tab s6 lite almaya degermi

(Topic created on: 07-01-2024 06:46 PM)
223 Views
PiROlaRcAA
Active Level 2
Options
Diğer
Tabletten alacam aklımda 3 model var biri tab s6 lite biri tab a9 plus biri ise tab s6
12 Comments
YiğitS24FE
Active Level 10
Diğer
Tab S6 Lite 2024 en iyi seçim
PiROlaRcAA
Active Level 2
Diğer
Bir arkadaşımda a9 plus al diyor onun Ram oranı daha yüksekmiş galiba
Anonymous
Not applicable
Diğer
A9 plus tavsiye ederim işlemci olarak daha verimli ama çok performans farkı yok 8gb ramli modelini alırsanız daha iyi bir deneyim alırsınız o yüzden tavsiyem tab A9 plus 8gb ram olacaktır 😊👍
Diğer
Kesinlikle galaxy tab s6 lite almaya değer.
Diğer
P610 olanı alma derim çünkü 2020 yılında çıktı ve mayıs yaması ile cok sıkıntı yaşadım
haklisin
Active Level 9
Diğer
Ne için kullanacaksınız acaba?

Tab S6 : Almanızı önermem çünkü eski bir tablet

Tab S6 Lite 2024 Versiyon: Kalem Desteği var ama Ram 4gb en son çıkan Samsung Tableti. Çizim yapmak ve arada orta grafik ayarlarında normal oyunları oynayabilirsiniz. Ama ağır oyunları sanmam.

Tab A9 Plus: Bu tableti oyun için alabilirsiniz. Çünkü Tablet te 8gb Ram ve Güzel bir Snapdragon 695 işlemci bulunuyor. Ayrıca 90Hz. Ama S6 Lite 2024 model iken Tab A9+ 2023 Model bir tablet

Yani, günlük kullanım ve çizim yapmak için Tab S6 Lite 2024 en iyi seçenektir. Oyun ise Ram daha fazla olduğu için ben Tab A9+ alırdım, ama tabiki cihaz karşilaştirmalarina bakarak ve İnternetten videoları izleyerek daha bilgi sahibi olabilirsiniz.
PiROlaRcAA
Active Level 2
Diğer
Oyun ders için v.b.
haklisin
Active Level 9
Diğer
Ders içinde kalemi olduğu için not almak daha kolay olacaktır. Ders ağırlıklı ise kesinlikle S6 Lite alsın
0 Likes
PiROlaRcAA
Active Level 2
Diğer
Ders dediysem Word ve İnternet ile