Resolved! Solved

Original topic:

Sim

(Topic created on: 01-21-2022 02:20 AM)
278 Views
qreewhack
Active Level 5
Options
Diğer

Telefon kendi kendine numara siliyor nedenini bilen varsa yazabirse memnun olurum 

5 Comments
Solution
ahmet_turğut
Expert Level 5
Diğer
Cihazınızı sıfırlayın sıfırlamanız a rağmen Sorun devam ederse garanti belgesi ile birlikte Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir detaylı kontrol edilebilmesi için cihazınızı
0 Likes
qreewhack
Active Level 5
Diğer
format tarzın da mı fabrika ayarlarına geri dönder mi yapmamı istersin
ahmet_turğut
Expert Level 5
Diğer
Normal bir şekilde 0 layınız bunun için şu işlemleri yapın uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasına tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla Bu yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın ve onaylayın
0 Likes
Solution
CKA65
Active Level 7
Diğer
Ben aynı sorunu yaşamıştım. Google hesabıyla ilgili senkronizasyon probleminden kaynaklanmıştı. Normalde telefondaki rehberi hesaba yedeklemesi gerekirken hesabı telefona yedekliyordu. Senkronizasyonu kapattım. Hesabı kaldırıp tekrar yükledim düzeldi.
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba qreewhack,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes