cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sim Kart Takılı Değil Hatasi

(Topic created on: 01-21-2022 12:38 PM)
3125 Views
seniyaa
Beginner Level 3
Options
Diğer

Telefon kendi kendine sürekli "yalnızca acil aramalar"moduna geçiyor. Sim kart takılı değil hatası veriyor. Farkında olmuyorum bile bazen ve arayanlar ulaşamıyor. Çok sıkıntı oluyor. En acil şekilde bit çözüm yolu bulunsa Çok iyi olur.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba seniyaa,

Bu durumda; Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Yedekleme işlemi için aşağıdaki link üzerinden kontrol sağlyabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
ahmet_turğut
Expert Level 5
Diğer
Merhaba
Durumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan destek talebi oluşturun 444 77 11
Diğer
SIM kart ve SIM kart tepsisi yerine oturmuyor olabilir, ya da daha önce zorlanmış ise ana kart bağlantı pinleri temas etmiyor olabilir. Yani öncelikle fiziksel bir hataya karşı servise götürüp bir kontrol ettirin bence . Ayrıca bu uygulama da self testler var SIM testi yapabilirsiniz. Teşhis > SIM Kart (Test)
BoraS20FE
Expert Level 5
Diğer
Merhaba,
Öncelikle cihazınızın modeli nedir?
Diğer
Gooooooool 🤣🤣🤣🤣
BoraS20FE
Expert Level 5
Diğer
??? 😂
0 Likes
Diğer
Sağlam gol yedim de 🤣
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba seniyaa,

Bu durumda; Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Yedekleme işlemi için aşağıdaki link üzerinden kontrol sağlyabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes