Original topic:

Samungun kötü olduğu bir konu

(Topic created on: 2 weeks ago)
178 Views
mfs_alphaS24FE
Active Level 10
Options
Diğer

Merhaba değerli Members kullanıcıları bugün sizlere Elmanın Samsunga kıyasla daha iyi olduğu nadir konulardan bir tanesini anlatmak istiyorum.

Güncellemeleri konusunda Apple Samsunga kıyasla çok daha iyi. Her cihaz her ay güncelleme alıyor. Aynı zamanda beta güncellemelerini almak çok kolay csc değiştirmeye de gerek yok her ülke alıyor. Ben iki tıkla beta programına katılmıştım Apple da.

Apple da güncellemeler çok hızlı geliyor ve her cihaz aynı anda güncelleme alıyor. Biz s24fe kullanıcıları one ui7 alma zamanında s24 serisinin diğer cihazlara gariban gibj bakıyorduk onlardan 2 hafta sonra almıştık.

Apple da güncellemer her zaman aynı vakitte alınıyor. Her eylülün ortası yeni sürüm ve ondan belli bir süre önce de beta sürümleri alınıyor

Apple amiral gemisi olmayan cihazlara da uzun süre güncelleme veriyor. Bu da cok büyük bir artı

Samsung bu konuda kendisi geliştirmeli hem de çok... Ama sadece bunu için Apple a geçilmeli mi bence hayır çünkü Appleda da çok eksiler yok değil.

Okuduğunuz için teşekkürler
~Mfs_alpha

9 Comments
ata_A35
Active Level 6
Diğer
Hocam a13 bionicli ipadim 2 güncelleme daha alacak ve stabil çalışıyor daha ne diyeyim
priv
Active Level 9
Diğer
Başlık ve içerik farklı günlerde yazıldı sanırım 🤭
mfs_alphaS24FE
Active Level 10
Diğer
Düzeltim hocam ama benim düzeltmem 4-5 sn sürdü nasıl farkettiyseniz xD.
priv
Active Level 9
Diğer
Denk geldi sanırım 😊👍🏻
Diğer
Samsung da ürün çeşitliliği fazla sadece
MuhammedA24
Expert Level 5
Diğer
Samsungda tüm modellerin aynı anda güncellemeyi alamama sebebi Çok fazla model olması (ki bu gereksiz) Apple taş çatlasın 15 cihazı optimize etmesi gerekiyorsa, samsungda bu sayı 2 3 katına çıkıyor. Farklı işlemcilerde kullandığı için optimize işlemi gittikçe uzuyor. Beta programı konusunda her ülkeye vermemekte haklılar bence.. Burada kaç kişi hataları bildirecek ki? En fazla 10/3. kalan herkes Beta olan sürüme kötü, hatalı diyip geçicek. Diğer konularda haklısınız😊
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Diğer
Daha stabil bir yazılım için her zaman APPLE derim. Güncelleme sonrasında ısınma/batarya sorunları yok, Güncelleme gecikmeleri yok, Güncelleme sonrasında oluşan çekirdek hasarları yok.. One UI hızlı bir arayüze sahip ama bu hızını her noktada hala koruyamıyor ve genel anlamda akıcılığı sağlamayamıyor. Zaten Apple'ın hala amiral gemisi cihazlarda rakipsiz olma nedeni bu.
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Bu güncelleme konusu daha once çok kez gündeme geldi. Android sistemler asla aynı anda güncelleme almadı ve muhtemelen asla da alamayacak. Apple bütün ürünlerine birbiriyle entegre üretiyor. Tek kodla bütün sistemlerine uyumlu yazilim çıkarabiliyor. Android sistemlerde ise işlemci farklı, ram, hafıza kartı, kamera ve diğer tüm donanımlar her modelde tamamen farklı. Bunlara ayrı ayrı kod yazılmak ve entegre edilmek zorunda. Bu asla olamayacak
MuratTevfik
Active Level 9
Diğer
S25 edgenin çıktığı günün gece yarısında one uı 7 gelmişti bence ya s25 fe yi ya da tab s11 serisinin ya da ne alaka olduğunu bşlemesem de yeni buds serisinin bekleyeceğiz gibi görünüyor.