cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsungun sıfırlama aşkı

(Topic created on: 11-15-2023 02:41 PM)
82 Views
ELBERR
Active Level 9
Options
Diğer

Tabletim telefonum saatim olsun olmasın bir sıkıntı yaşadığımda members uygulaması ve samsung telefon hattından müşteri temsilcisine ne zaman ulaşsam her zaman aynı cevabı alıyorum sıfırla diyip diyip duruyorlar bu durum geçmiyor dediğimiz de de yetkili servise götürün deniliyor götürüyoruz aynı işlemi yapıp veriyorlar aradığımda bizim yapacak islemimiz yok diyorlar

16 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Tamam işte iki sürüm arasında da farklar var birbirini desteklemeyen.Normal için sadece 14 ile ilgili dosyaların kalmasını sağlamak için sıfırla cihazı,sorunun çözülmezse o zaman kötülersin yazılımı ve markayı.
dgkns215g000
Active Level 6
Diğer
he aynen kanka bende müslüm gürses ne uydurdun be
Anonymous
Not applicable
Diğer
Daha 1 haftalık cihaz ve sistem oturmadan 14 kurmuşsun!Cihazın normal çalışmasını bekliyorsun!Yeni alınan cihazların kesinlikle 1 kez fabrika ayarına sıfırlanması ve büyük güncelleme sonrasında da sıfırlanması gerekiyor.
ELBERR
Active Level 9
Diğer
Alakası yok
OğuzMumci
Expert Level 4
Diğer
Sıfırlama yerine recovery mode dan wipe cache partition yap kâfi
GalaxyM14
Active Level 6
Diğer
Tüm kullanıcılar aynı sorunu yaşıyor. Aynı sorundan birçok kez geri bildirim de bulundum. 2 ay düzeltilemedi. En sonunda sorunu tespit ettiklerini sonraki güncelleme ile düzeltilecek dediler. Bekliyorum Android 14 ile düzelecek mi bakalım.
A13Samsun
Active Level 6
Diğer
Fabrika Ayarları Ya Da
Hard Reset Dışında Ne Gelir Milletin Elindenki?
0 Likes