cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsungun artık Apple sistemine geçmesi gerekiyor Apple toplu veriyor yazılımı?

(Topic created on: 2 weeks ago)
191 Views
tolgaS24FE
Expert Level 1
Options
Diğer
.
9 Comments
Diğer
Çok uzun zaman önce yapmaları gerekiyordu.
Diğer
Ben de yıllarca Samsung savundum, Apple'ı da savunuyorum gerektiği yerlerde, fakat bir yazılım için değiştirmeye gerek yok.
MuhammedA24
Active Level 6
Diğer
Aynı fikirdeyim.
Allperen
Active Level 6
Diğer
Bir hatasıyla hemen Samsung'u silmeyin; geç gelmiş olabilir ama her türlü elmadan daha iyi, tartışmasız bir şekilde hem teknik açıdan hem de bu güncellemeyle de işletim sistemi olarak daha iyi hale geldi.
Allperen
Active Level 6
Diğer
Hatadan kastım güncellemeyi geç vermesiydi. Bir de şöyle düşün: Apple'ın verdiği güncellemeler ufak tefek yenilik bile sayılmayacak şeyler; yayınlaması zaman almayacak, her model için ayrı optimize edilmesi gerekmeyen basit şeyler oluyor genelde. Ama Samsung bu güncellemeyle neredeyse tüm arayüzü yeniledi, baştan aşağı değiştirdi ve bu her model için ayrı optimize edilmesi gerektiği anlamına geliyor. Yani koskoca firma böyle şeyler olmamalı yapamayacakları işe kalkışmasalarmış da diyebilirsin tabi , yinede bir güncellemeden dolayı güncellemenin geç gelmesinden dolayı samsungu veya başka bir marka olsaydı onu da bırakmak olmazdı bence
0 Likes
Allperen
Active Level 6
Diğer
Ikimiz çok farklı konuları savunuyoruz 😂 haklısın her modele eşit ve adil bir şekilde dağitması lazım ülke millet kayırmadan serverları kaldırdığı kadar eş zamanlı olmalı evet de benim savunduğum konu bu değil. Benim söylediğim sadece 1 güncelleme geciktiği için marka değiştirilmemeli
özgür_s21fe
Expert Level 3
Diğer
Samsung gibi büyük bir şirketin de bunun altından kalkamayacağını sanmıyorum yazılım bölümüne daha fazla para harcamaları lazım
0 Likes
Berke7
Active Level 9
Diğer
Öyle bir şey mümkün değil de en azından güncellemeği vereceği bütün S serilerine aynı hafta verse çok daha iyi olur rezil rüsva ettiler milleti
0 Likes
kuzeykore06
Active Level 3
Diğer
S24fe serisi 20 nisan 30 nisan yazıyor 30 nisanda gelmese haklısınız
0 Likes