cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung watch 7 alınır mı

(Topic created on: 08-24-2024 10:05 PM)
559 Views
mikvia
Active Level 5
Options
Diğer

Watch 6classic saatimi babama hediye edicem watch 7 aşmaya değer mi sizce kullanan var mı?

Başka saat önerilerine de açığım bütçe 9-10k
16 Comments
nonamee_s23
Active Level 10
Diğer
Watch 7 olmuş gerçekten alınır bi saat ben çok memnunum. Akicilık vs harika
0 Likes
Diğer
Amazonun kampanyasıyla 9 bine falan geliyor ama bence classicten geçmeye değmez w6dan geçtim enerji durumu age birde el hareketi gelmiş yeni benim farkettiğim tabi işlemcisi ve sensörleri daha iyi ama çokta bir **bleep** yaratmadı önceki sonuçlarıma göre
mikvia
Active Level 5
Diğer
W6 da kasma hissiyatı var o yüzden pek sevemedim
0 Likes
Diğer
W7 biraz daha hızlı evet o konuda ama çokta **bleep** yaratacak kadar hızlı değil sensörleri için alınır belki birde şeker ölçümü falan yapacak diyorlar güncelleme ile ne kadar doğrudur bilemem
0 Likes
mikvia
Active Level 5
Diğer
W6 yı güncelleme ile daha seri hale akıcı hale getirecekler ise W6 alırım ama öyle birşey yoksa açıkçası w7 daha mantıklı her açıdan
0 Likes
Diğer
Samsungun öyle bir şey yapacağını sanmıyorum w7 aldırmaya çalışırlar
0 Likes
mikvia
Active Level 5
Diğer
Kasma hissiyatı bir zaman sonra can sıkıyor akıcı olmadı önemli açıkçası ama bezel olayı da ayrı hoş
Diğer
Bezel olayı w6 w7 de var fiziksel değil sadece daire çizince ekranda aynı şekilde hareket ediyor ama eh işte şu an w7 yaklaşık 9a geliyor daha düşer mi bilmem aldığımdan uygun verdikleri kablosuz şarj hediyesi olmasa da olurmuş
0 Likes
mikvia
Active Level 5
Diğer
Bir de Samsung mağazasından alım yapılınca 2000tl s wallet bakiye veriliyor hani karlı bence