cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung ve Apple benzerliği

(Topic created on: 08-09-2024 11:15 PM)
461 Views
Diğer

image

Samsung gittikçe tasarımsal özgünlüğünü kaybediyor bence . Siz ne düşünüyorsunuz? 

15 Comments
ardaS23Plus
Active Level 5
Diğer
alakasız
Sarp_i7Lich
Active Level 7
Diğer
Saat konusunda Apple ile hiç bir alakası olduğunu düşünüyorum. Ultra ismi Samsung tarafından zaten çok uzun süre boyunca kullanılıyordu. Saat tipi zaten Samsung'un eski saatlerinden biriyle tamamen aynı. Ancak kulaklık konusunda kopyalamış oldukları biraz belli ancak bunun kötü bir şey olup olmadığı tartışılır. Eğer ki Buds 2 üretimi durmazsa her kulak tipi olan kişi için farklı türden kulaklık olmuş olur. 😊
ben006
Expert Level 5
Diğer
E ona bakarsak ıp 16 da s23 ve s24 tasarım alacak o ne oluyor
Diğer
Son çıkardığı giyilebilir cihazlar özgünlüğünü kaybetmiş gibi demek istedim sadece
0 Likes
s24fe
Active Level 8
Diğer
Her sapı olan kulaklık Airpods'a niye benzetiliyor ki?!?!?? halbuki gerçekten baktığınızda hiç benzemiyor.(Şeffaf kutu tasarımı,blade ışıklar,mavi turuncu tasarım elemanları...)

Watch Ultra konusunda da,Apple'ınki standart Watch'ı zırhlamışlar gibi aynı normal hatchback arabaları suv a çeviriyorlar ya(Egea Cross,Volkswagen Taigo vb.)onun gibi duruyor.

Ancak Galaxy Watch Ultra yuvarlak ekran tasarımı ile yine Samsung çizgisini koruyor.Samsung çok daha Premium ve şık duruyor.

Ayrıca Ultra ismini Samsung 2020'den beri kullanıyor bu isim Ebılın inovasyonu değil.

İkonlar olarak ise şu anda one ui 7 icon pack kullanıyorum ios bir cihazla da kıyaslıyorum ikonları gayette farklılar.

Ha Samsung'un Buds'ları bir tasarım imzası mıydı;Evet.
Kullanışlılık ve kulakta oturuşu başarılı mıydı;Evet.
Ancak insanlar Buds'ları çirkin buluyordu ve kulaklarına taktıklarında **bleep** edilmek istiyorlardı.Bu yüzden Samsung saplı tasarıma geçmiş olabilir.(İnsanların budslar konusunda kafası gerçekten karışıyor.Birine denemesi için Buds FE'mi uzatıyorum bunu nasıl kulagima takacağım diye bana soruyor ama saplı airpods/Buds 3 leri lakkk diye takabiliyorlar....)
flora_
Expert Level 5
Diğer
+999999999
Diğer
Samsung yıllardır yapıyor kutudan şarj cıhazını kulaklığı çıkarmayı apple dan öğrendi
thgnd
Active Level 7
Diğer
Apple da çevreyi korumak için dese de her ikisi de para için yaptı ne güzel ekstra adaptör saatiyorlar bunun üstüne tek cihaz yerine iki cihazı kargolayabiliyor temiz para
0 Likes
Diğer
Hepsi öyle apple yapımca hepsı yaptı sankı apple beklıyorlardı
0 Likes