cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung telefonlarda gizli galeri nasıl etkinleştirilir?

(Topic created on: 11-05-2023 01:08 PM)
1242 Views
ATC_Closed
Expert Level 2
Options
Diğer
Selamlar Members Ailesi👋
Samsung telefonlara gelecek özellikten bahsedeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum😊. O zaman baslayalım.👇

Samsung telefonlarda fotoğrafları gizlemek için "gizli galeri" özelliği kullanıcılara sunuluyor. Peki Samsung telefonlarda gizli galeri nasıl etkinleştirilir?

image

Samsung Galaxy telefonları, One UI yazılımı ile birlikte kullanıcı deneyimini geliştirdi. Android işletim sistemine getirilen bu özel yorum, optimize edilmiş ve gelişmiş bir performans sunuyor. Ayrıca birçok özellik sunuyor ve bu özelliklerden bazıları gizli bir galeriyi etkinleştirmenize olanak tanır. Peki Samsung telefonlarda gizli galeri nasıl etkinleştirilir?

SAMSUNG TELEFONLARDA GİZLİ GALERİ NASIL ETKİNLEŞTİRİLİR?

1. Samsung Galaxy telefonunuzdaki Galeri uygulamasını açın.

2. Galeri uygulamasına girdikten sonra, sağ üst köşedeki üç çizgi simgesine dokunun ve "Ayarlar" seçeneğine tıklayın.

3. Ayarlar bölümüne geldiğinizde, aşağı doğru kaydırın ve "Galeri Hakkında" seçeneğini bulun. Bu seçeneğe tıkladığınızda, sürüm numarası (genellikle 7) üzerine dokunun.

4. Bu işlem sonucunda "Galaxy laboratuvarları etkinleştirildi" veya benzer bir bildirim göreceksiniz.

5. Geri döndüğünüzde, Ayarlar menüsünde alt kısımda "Galaxy Labs" veya benzer bir seçenek göreceksiniz. Bu seçeneği tıkladığınızda, çeşitli deneysel özelliklere erişebileceğiniz yeni bir menüye yönlendirileceksiniz.

6. image

Bu bölümden galerinizi istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. One UI 5 ve 6 için uygundur.
Bu deneysel özellikleri kullanarak galerinizi özelleştirebilir ve gelişmiş özelliklere erişebilirsiniz. Ancak, bu özelliklerin bazılarının deneysel olduğunu ve düzgün çalışmayabileceğini unutmayın.

Teşekkürler 

Şuna bir bakmalısın👇
Galaxy S23'ü bir kenara atacak model Galaxy S24 Yakında Geliyor 🤩https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/Galaxy-S23-ü-bir-kenara-atacak-model-Galaxy-S24-Yakında...

Daha Fazlası İçin Takip Edin:ATÇ_NW 

Görüşmek üzere hoşçakalın👋

19 Comments
Furkann0
Active Level 7
Diğer
Ne işe yarayacak peki ? Sapıkça geldi
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Size belki saçma gelebilir. Başkalarının işine yarayabilir.Screenshot_20231105_131700_Gallery.jpg
Diğer
Bence çok güzel kardeşim gizliliğe önem veren bir firma ben çok beğendim eline sağlık
Diğer
Güzel bir yöntem kendimize özel alan yaratabilir bir özellik teşekkürler samsung
Anonymous
Not applicable
Diğer
Oha çok iyi denedim harika oluyor
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Bir şey değil kardeşim🤩
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Diğer
amaç gizlilikse güvenli klasöre taşımak daha mantıklı.
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Siz o şekilde deneyebilirsiniz. Herkesin tercihi farklıdır.😊
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Diğer
Bu özellik zaten var, Geliştirici özelliklerinden açabilirsin, daha önce denedim işlevsel değildi yeni gelecek işletim sistemi ile çalışacakmı onuda göreceğiz.