cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s23 ultra da donma

(Topic created on: 04-04-2025 10:48 PM)
103 Views
whitedays
Active Level 2
Options
Diğer

Dün ve bugun olmak üzere instegram da gezerken telefon dondu ve hiç hirmişlem yaptırmadı ne geri cıkabildim nede ekranı kapatabildim o şekilde işlevsiz kaldı telefon sonra zorla kapatıp açtım ve yine aynı durum instegram ı sildim geri yükledim yine aynısını oldu sorun düzelmedi bu durumu yaşayanlar var mı 

5 Comments
Despinaa
Active Level 3
Diğer
Belki aynısı değil ama benzeri durumu geçenlerde A55 te yaşadım. Spotify dinlerken şarkıyı değiştirmeye çalıştığımda uygulama dondu ana ekrana atmıştı. Sonradan duvar kağıdı değişti Spotify' ın ana ekranı duvar kağıdım olmuştu. Uygulamaları açmaya çalıştığımda mevcut arayüz uygulamaları açmakta gecikebilir hatası veriyordu. Biraz bekledikten sonra telefon kendi kendine Spotify'ı kapattı. Hala daha ordan müzik dinlemeye çekiniyorum 😑
0 Likes
Ƙaaŋ
Active Level 7
Diğer
instagram çok buglı bir uygulama butür hatalar yaşanıyor maalesef.
muhtemelen sonraki instagram güncellemesinde düzelir **bleep** **bleep** güncelleme alıyor uzun sürmez.
0 Likes
whitedays
Active Level 2
Diğer
Peki düzelmesigi süreçte instegramı kulamamak daha mı iyi olur yani **bleep** bir telefonda sorun yok çalışıyor **bleep** böyle olması saçma bir durum neticede kötü bir telefon degil
0 Likes
darkleather
Active Level 1
Diğer
Ben de S23 ultramda 5 6 gündür bu sorunu yaşıyorum genelde st ler arasında gezerken oluyor ekran bir anda simsiyah oluyor ve dokunmatik ana ekrana dönme dışında çalışmıyor instayı kapatıp açınca düzeliyor
0 Likes
whitedays
Active Level 2
Diğer
Benim komple donuyor hiç bir tuş da çalışmıyor zorla kapatma tuşuna basarak kapatmaya çalışıyorum genel hiç sorun sanırım bu samsung da var birtek bu sorun
0 Likes