cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung onayladı, sızıntıların doğru olduğu %100 kesinleşti! 😍 Beta yarın gelebilir!

(Topic created on: 07-28-2024 07:52 PM)
710 Views
yns21fe
Expert Level 2
Options
Diğer

Biliyorsunuz ki One UI 7 ile ilgili son zamanlarda bir sürü sızıntı ortaya çıktı. Bu durumdan şüphelenen bazı kullanıcılar doğal olarak acaba sızıntılar gerçek değil mi diye düşünmeye başladılar. Sonunda Samsung resmi olarak yeni ikonları doğruladı denebilir. Nasıl oldu size anlatayım.

Ekran görüntüsü 2024-07-28 191844.png

Bugün Samsung tarafından APKMirror'a Samsung Internet'in yeni sürümü yüklendi ve bilin bakalım bunu emülatöre indirip kurunca ne ile karşılaştım? Buyurun aşağıdaki görüntü ile.

Ekran görüntüsü 2024-07-28 194423.png

Gördüğünüz gibi sızıntılardan elde ettiğimiz Samsung Internet ikonu gözümüzün önünde duruyor. Bu da sızıntıların gerçek olduğunu gösteriyor. Samsung'un Internet'in bu sürümünü yüklemesi kesinlikle Beta hazırlığı yaptıklarının bir işareti. Bu durumda Beta sürümünün önümüzdeki hafta açılacağı neredeyse kesinleşti!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

36 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hayırlısı olsun bakalım 😊👍
Quantum-A
Active Level 9
Diğer
Eline sağlık, 😊

Yeni ikonların geleceği bu güncellemeler ile kesinleşti, BETA sürümü kullanıcılara açıldıktan sonra uygulamalar APKMirror'a gelecektir. Heyecanla bekliyoruz. 😍1722185631606.jpg
yns21fe
Expert Level 2
Diğer
Sanırım gerçekten geliyor. Bu da güncellendi.20240728_200440_1000025423_1722186282.jpg
NbNil
Active Level 6
Diğer
Apk mirror güvenilir bi kaynak mı?
Quantum-A
Active Level 9
Diğer
7-8 aydır kullanıyorum çok güvenilir bir site. 😊
HydeJekyll
Active Level 4
Diğer
Umarım Betada hala sızmamış özellikler vardır ve yine umuyorum ki Samsung DevTeam'i gelecek olumsuz geri dönüşlere de sıkı bir şekilde hazırlıklıdır. Bazı ikonlara ve özelliklere sert bir eleştiri yağmuru gelebilir gibi.
yns21fe
Expert Level 2
Diğer
ICE UNIVERSE sızmamış özellikler olduğunu doğruladı. Bakalım Beta nasıl olacak.
kullaniciii
Active Level 10
Diğer
Bende sadece samsung tarayıcının simgesi değişti apk mirror üzerinden indirerek alışmak lazım kısaca. 😁
yns21fe
Expert Level 2
Diğer
Tarayıcı çalışıyor mu? Denediğim ve duyduğum kadarıyla çalışmıyormuş.