Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Selamünaleyküm herkese. Açmış olduğum bu konuda Samsung markasına bir öneride bulunmak istiyorum. Orta sınıf telefonları aynı Amiral gemilerinde olduğu gibi ekranı boyutlarını hem küçük hem de orta büyüklükte hem de büyük olarak tasarlamanızı tavsiye ederim örneklerle Bunu size açıklamaya çalışacağım.
Örneğin Galaxy s23 Sınıfı serisi modellerin ekran boyutlari s23 6.1 İnci büyüklüğünde s23 Plus model 6.6 inç s23 Ultra model 6.8 inç büyüklüğünde.
Galaxy m sınıfını Öncelikle komple iptal edin bu seriden hiç telefon modeli üretmeyin. Galaxy a sınıfı serisinden telefonlar üretilsin orada sınıf olarak örnek veriyorum Gelecek sene şöyle yapılsın mesela orta sınıflar için aynı Amiral gemilerinde olduğu gibi ekran boyutlarını a35 modelin 6.1 inç büyüklüğünde tasarlayıp a55 modelin ekran büyüklüğünü de 6.5 inç büyüklüğünde tasarlayıp a25 modelin ekran boyutunu da 6.7 inç büyüklüğünde tasarlayın Mesela bu sayede küçük ekran severler veya orta düzeyde büyüklükte ekran severler veya çok büyük ekran severler orta sınıf model telefonlarda ekran boyutu konusunda istedikleri büyüklükte bir cihaz alabilecekler küçük ekran severler illaha Amiral gemilerine bütçeleri yetmediği için yönelmek zorunda kalmayacaklar.
Bir de bir öneride daha bulunmak istiyorum Bütün Samsung Galaxy model cihazlar Tıpkı Amiral gemilerinde olduğu gibi hepsi hızlı şarj konusunda gelişmesi adına 45 watt hızlı şarj özelliğini gelecek sene çıkacak cihazlardan itibaren hepsinde desteklemesini orta sınıflarda da olmak üzere bütün cihazlarda desteklemesini talep ediyorum.
Önerilerimin yetkili Samsung birimlerine ulaştırılmasını talep ediyorum. Herkese hayırlı geceler olsun inşallah.
0 Comments