cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung S25 'mi ? iPhone 16 'mı ?🤔

(Topic created on: 2 weeks ago)
50 Views
AEren_A54
Active Level 3
Options
Diğer

image

image

SİZCE HANGİSİNİ ALMAK DAHA MANTIKLI BİRBİRLERİNE GÖRE ARTILARI EKSİLERİ NELERDİR?🤔
Sıradanbiri
Active Level 3
Diğer
16 diyen iphone fanıdır
Alickk
Active Level 6
Diğer
Klasik
Solution
BerkeS24Plus
Active Level 7
Diğer
S25 almak daha mantıklı kalır bana kalırsa. Zor bir seçim mi bilemem ama açıkçası iPhone 16 alıp da 60Hz kullanmak beni acayip düşündürüyor. Elbette kamera paketi çok daha iyidir iPhone 16'da. Ama genel hatlarıyla S25'in her alanda daha dengeli bir telefon olduğunu düşünüyorum. SD 8 Elite for Galaxy ile harika bir işlemci oldu. Bu yılın en büyük versusu baz versiyonlar dikkate alınırsa : iPhone 16 vs Galaxy S25 vs Xiaomi 15 olacaktır. Sonuç olarak: iPhone 16 vs S25 karşılaştırmasında S25'in alacağı bir versustur bu.
BerkeS24Plus
Active Level 7
Diğer
Kaldı ki şunu göz ardı etmeyin hocam. Gelecek yapay zeka çağı. Şuan için Apple hala Apple Intelligence'da kararlı sürüme geçemedi. Hala deneysel sürümdeler ve nesne algılama ve silme becerisi vasatın çok çok altında. Samsung'un Google ile geliştirdiği Galaxy Ai ondan çok daha sağlam bir altyapıya sahip emin olun buna. Samsung Apple'a ilk defa nitelikli bir alanda gol attı bana kalırsa. S25'in yapay zeka başarısı çok daha iyi.
Alickk
Active Level 6
Diğer
Aynen Öyle Düz Modeller Çok Boş Cihazlar
0 Likes
hudo_07
Active Level 3
Diğer
25 alacaksanızda 256gb olanı alın ben 128 aldım çok yeterli olmuyor.
AEren_A54
Active Level 3
Diğer
👍🏼
Alickk
Active Level 6
Diğer
Buda Soru Mu Ya Tabiikide S25 Direk Tartışmasız Hatta
Alickk
Active Level 6
Diğer
iPhone 16 Neden Alınır S25 Yerine
1. Sosyal Medya

Bu Kadar Yani

Ha Bide Sonradan Satacaksınız
BY_İNCE
Active Level 3
Diğer
Neyin tavsiyesini istiyorsun böyle. Kaç bin lira para verip alacağın telefon seçimini tanımadığın insanlara mı soruyorsun onların demesi ile mi hareket edeceksin ? Etmeyeceksen niye böyle bir şey sordun. Araştırsan karşılaştırmalarına baksan karar versen daha iyi değil mi ?