cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Notes'a Farklı Cihazlardan Erişememe Durumu Hk.

(Topic created on: 01-05-2024 07:44 PM)
1303 Views
mustafaoguzbaran
Active Level 4
Options
Diğer
Samsung, Galaxy Book serisini Türkiye'ye getirme planı var mı? Çünkü şöyle bir durum mevcut başka marka Windows makine ile Samsung kullanıcıları olarak Notes uygulamasına erişemiyoruz. Sadece Samsung Galaxy Book serisinde kullanılabiliyor. Gerçekten bu durumdan şikayetçiyim. Hiç olmazsa bari başka bir Windows makine de hadi onu ad geç web üzerinden de notlarımıza erişebilelim. Böyle bir ekosistemin gerçekten çok işe yarayacağına inanıyorum. Umarım dikkate alınır. İyi çalışmalar dilerim.
11 Comments
Sonofturki
Active Level 4
Diğer
İnternetten araştır son güncellemelerle zorlaştırılsa da bir şekil Windowsa kurulabiliyor yine Samsung notes, Samsung notes Windows falan arat İngilizce yazılar çıkar, yine olur mu emin değilim ama cmd ye girip winget install "Samsung Notes" yapınca geliyordu, ben ders notları için kurmuştum rahat oluyor baya
Diğer
Evet hocam gerçekten benimde derslerim için ve işim için ihtiyacım var. Bir araştrayım da ama yine de böyle yollara itilmememiz gerekiyor bence. Gerçekten hani Samsung değer verdiğim bir marka güzel işler çıkartıyor ama müşterileri olarakta senkron olarak çalışabileceğimiz adil bir ekosistem bizimde hakkımız öyle değil mi?
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Diğer
telefonda Microsoft hesabımla One Note kurup Samsung Note uygulamasını isenkronize ettim, kaydettiğim her Samsung Not diğer uygulamaya senkronize olup orayada kaydediyor.
eğer Windows ta One Note varsa microsoft hesabınızla One Note ile oturum açıp tlf.da senkronize ettiğinizde gözükebilir. emin değilim varsayım sadece.
Diğer
Bende denedim lakin problemli oldu hocam bende 😕
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Diğer
üşenmeyip şimdi laptopu açıp deneyeceğim. bakalım bi çözüm yolu bulabilecekmiyim.
Diğer
Çok teşekkür ederim hocam 🙃😊
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Diğer
çok ilginç, gerek OneNote gerekse OneDrive ile aynı mail adresleriyle, aynı uygulamaları açmama rağmen Notlar laptopta (windowsta) senkronize olmuyorlar. uygulama aynı, mail adresleri aynı ama telefondaki uygulamalarında görüntüleyebildiğim notlarımı windowsta göremiyorum.
Diğer
Evet hocam kastettiğim buydu. 😕
A145F
Active Level 8
Diğer
Hocam Müşteri Hizmetlerini Aramayı Yada Uygulama Geliştiricisine Hata Raporu Göndermeyi Denedinizmi?.