cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Notes İçin Öneri Cevabı 😍

(Topic created on: 03-27-2023 08:17 PM)
802 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer

Merhaba Samsung Members Üyeleri, 

Samsung Notes için forumda bir öneri istenmişti geçen gün (super99 adlı arkadaşımız) 

Bende onu korede gönderi olarak paylaştım gerçekleşmesi adına .Verilen cevap güzel ilerki güncellemelerde eklenme durumu olabilir. Eğer öneri dinlenirse hızlı ve pratiklik olucak 😍

Şahsi fikrim eğer sistemde kementle seçimde sıkıntı olmuyorsa kesinlikle bu özellik cihazlarımızda aktif olur. Çünkü Samsung Notes Moderatörü sürekli önerileri dinliyor ve geliştirici ekibi ile birebir ekipçe çalışıyor 😍

image

(Videoyu keşke Korece yapsaydım bunu kaçırmışım 😄 )

Anonymous
Not applicable
Diğer
bizim modlar bile normal değil desem ya bot hepsi yada kopyala yapıştır yapıyorlar
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Koredeki Moderatörlerin hiçbiri robot değil .Kamera ,dosyalar, giyilebilir, galeri vb gibi uygulamaların hepsinin moderatörü mevcut ( Daha önce konuşma fırsatım oldu samimi cevaplar var )

Bizim ülkemizdeki moderatörlerin genellikle kopyala yapıştır cevap yapılıyor konsept gereği .(Ama bunuda yapmaları gerekiyor çünkü ellerinden bir şey gelmez çünkü resmi bilgileri yok ,resmi bilgi olmayan hiçbir şeyi moderatörler paylaşamaz .

Çok nadir kendi fikirlerini belirtip ve üst yetkili birimden cevap gelince yazabiliyorlar (kısacası içeriye soruyorlar wp grubu )
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
ben zaten bizim modlara bot dedim koredekilerin bot hali bu olamaz zaten ama bir sorum var sadece kore modları mı böyle yoksa avrupa amerika da böylemi
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Bölge bölge değişiyor ama Avrupa nın çoğu yeri aynı türkiye gibi otomatik cevaplar veriliyor bazı bölgelerinde samimi cevap veriliyor

Aslında otomatik cevap vermesi ellerinde resmi cevap olmamasından kaynaklı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Diğerlerinde nasıl resmi cevap oluyor
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Samsung ile bağlantılı ânlık olarak ,ülkemiz ve diğer ülkeler ânlık olarak resmi bilgi ulaşmıyor veya verilmiyor

Örneğin şuan S21 serisinde çoklu kontrol özelliği one uı 5.1 de verilmedi ülkemizde bu bilgiye sahip değildir. Kore veya diğer ülkede bu resmi bilgi mevcut
(S21 kullanıcıları merak etmeyin nisan ayı ile alacaksınız yetişmemiş )
super99
Active Level 4
Diğer
bu konuda verdiğin destek için teşekkürler Alfaturk(korece niye yapmadın adını da anlarlardı:)
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim ,umarım gerçekleşir ve daha da güzel olur notes 😍

Korede ilk foruma girdiğimde o kadar sevgi ile karşıladılar ki çok iyi kalpli hepsi 🇹🇷🇰🇷
Diğer
Bixby e de bir el atın 😅
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Daha önce denedim ama buradaki popülerliğim korede yok maalesef 😂

https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Bixby-Moderatöründen-Türkçe-Dil-Desteği-Hakkında...
0 Likes