cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Max VPN

(Topic created on: 06-23-2024 10:09 AM)
867 Views
Qui_X
Active Level 7
Options
Diğer
 Bir ara bir arkadaşın gönderisinden Samsung Max VPN diye bir uygulama gördüm ve denemek için indirdim. Acaba Samsung'un resmi VPN uygulaması mı yoksa çakma, virüs gibi bir şey mi? 

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Resmi bir VPN hocam. Kendi Resmi sitelerinde de subdomainleri bulunuyor. Bir çok kaynak tarafından direkt Samsung tarafından geliştirildiği de doğrulanıyor.

View solution in context

Solution
İlhanEfe
Active Level 10
Diğer
Resmi uygulama

View solution in context

10 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Resmi bir VPN hocam. Kendi Resmi sitelerinde de subdomainleri bulunuyor. Bir çok kaynak tarafından direkt Samsung tarafından geliştirildiği de doğrulanıyor.
Qui_X
Active Level 7
Diğer
Teşekkür ederim hocam. Emin olamamıştım çünkü Samsung Electronics Co. Ltd yazmayınca geliştirici kısımda, emin olamadım.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet çok kafa karıştırıcı hocam. Bende ilk başta tedirgin yaklaşmıştım. Daha sonra araştırınca Samsung tarafından geliştirildiğini görünce rahatladım
Diğer
Onun sebebi önceden bu Opera tarayıcıya ait bir Vpnydi (Opera Vpn) Daha sonra Samsung şirketi bunu satın aldı O yüzden yazmıyor Ama sonuçta resmi Güvenle kullanabilirsin 😊 👍
Anonymous
Not applicable
Diğer
Peki mesela neden diğer vpnler yerine bunu tercih edelim, diğerlerinden farklı bir özelliği falan var mı acaba
Diğer
Bu sırf vpn değil, başka birçok ek özellik te var Veri tasarrufu , uygulama ağ erişim kontrolü (yani ağ engelleme), WiFi ağ trafiği görüntüleme, ağdaki kullanıcı bilgileri, uygulama kullanım geçmişi, veri kullanımı, istatistikler en başta aklıma gelen ek diğer özellikler Birde uygulamaların lite versiyonlarına yönlendirme gibi birşey de vardı sanırım Cihazda olumsuz bir duruma da yol açmıyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
Anladım teşekkürler
Diğer
Rica ederim
Qui_X
Active Level 7
Diğer
Ama bunun şartı VPNin açık olması yoksa bu özelliklerin çoğu devre dışı kalıyor. Ben şuan kullanıyorum diğer ücretsiz vpnlerden kat kat iyi bir uygulama bence.