cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy cihazlarda Uygulama Durduruldu Hatasının Çözümü ⚠️📱👇

(Topic created on: 05-20-2024 01:33 AM)
8198 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Merhaba değerli forum kullanıcıları. Bugün ki konumda size Samsung Galaxy cihazlarda çok fazla Görülen Uygulama Durduruldu veya Sürekli olarak duruyor hatasının çözüm yollarını elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım. Bu hata uygulama farketmeden çoğu cihazda çıkmakta. Hatta sistem hizmeti ui hizmeti durduruldu şeklindede belirmekte. Detaylara geçelim : 

image

Böyle bir sorun oluştuğunda İlk etapta yapmanız gereken ilk işlem sorun çıkartan uygulamanın verisini ve ön bellegini silmek olmalı ve uygulamanın güncellemelerini play store üzerinden kontrol etmelisiniz. Aksi durumlarda güncel sürümlerde sorun çıkartabiliyor tabii bazı cihazlarda. Bu durumda da uygulamanın eski bir sürümünü bulup cihaza kurabilirsiniz. 

Veriyi ve ön belleği silmek için : 

Ayarlar) uygulamalar) sorun çıkartan ilgili uygulama) depolama yolunu takip edebilirsiniz. Buradan veriyi ve ön belleği sil yapınız. 

image

Sorunun çözülmemesi veya devam etmesi halinde ise bu sefer ikinci aşamaya geçiniz. 
Bu aşamada : 

System webview 

hizmetinin verisini ve ön belleğini silmeli güncellemelerini kaldırıp tekrardan play store üzerinden güncellemelisiniz. Bunun için : 

Ayarlar) uygulamalar) uygulamalarınız )ok işareti )sistem uygulamalarını göster ) Android system webview yolunu takip edip 

bu hizmeti bulup veriyi ve ön belleği sil yaparak ilgili ekran üzerinde alt alta üç noktaya basıp güncellemeleri kaldır yapınız ve tekrar bu hizmeti güncelleyiniz. 

image

Sorun daha halen devam ediyor ise tek çözüm ilgili uygulamayı silip tekrar yüklemektir maalesef. 

10 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eline sağlık Tolga
Tamda lazım olduğunda gönderdin gönderiyi. Hemen deniyorum

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Nostalji olsun diye bu oyunu yüklenmiştim 2013 yılında çıkmış.

Önce veriyi sildim sonra apkmirror dan son sürüme tekrar güncelledim düzeldi1716158448107_1716158448102_0.jpg

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet tabi ki işe yarıyor. Çözümü yok sanıyordum, malum Android 2 sürümü için çıktı 😅
Bi nostalji yaşatmadı bana 😂

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Asıl ben teşekkür ederim, sayende rahat rahat nostalji yaşayabiliyorum şuanda 😊

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Tabi ki öyle, insanlar paylaşımlarımızdan faydalanınca çok mutlu oluyoruz. Bazıları ise sırf çözüm uğruna yaptığımız düşüncesinde

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Foruma geldiğimden beri sadece haber değil, insanların işine yarayabilecek faydalı ve emek verdiğim paylaşımlar yapmaya gayret ediyorum, aynı senin yaptığın gibi 🫡🫡🫡

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Beta sürümüne katılmaktan korktuğum tek uygulama, sonuçta beta. Uygulama çökerse büyük sıkıntı. Tabi artık senin bu paylaşımın ile sıkıntı değil 😎1716159851701_1716159851697_0.jpg

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık kardeşim

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Emeklerin için teşekkürler 👍👍

View solution in context

Solution
Diğer
Eline sağlık tolga

View solution in context

37 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eline sağlık Tolga
Tamda lazım olduğunda gönderdin gönderiyi. Hemen deniyorum
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Nostalji olsun diye bu oyunu yüklenmiştim 2013 yılında çıkmış.

Önce veriyi sildim sonra apkmirror dan son sürüme tekrar güncelledim düzeldi1716158448107_1716158448102_0.jpg
Anonymous
Not applicable
Diğer
🙏😊👍👏👏👏👏
Anonymous
Not applicable
Diğer
Sürekli düşük Android sürümü uyumlu olmayabilir falan diyordu, delirtti beni 😂😂😂
Anlayacağın paylaşım tam zamanında geldi 😅
Anonymous
Not applicable
Diğer
çözmene sevindim demekki konularım boş değil ve bir işe yarıyor
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet tabi ki işe yarıyor. Çözümü yok sanıyordum, malum Android 2 sürümü için çıktı 😅
Bi nostalji yaşatmadı bana 😂
Anonymous
Not applicable
Diğer
sağol kardeşim teşekkür ederim 🙏🙂👍
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Asıl ben teşekkür ederim, sayende rahat rahat nostalji yaşayabiliyorum şuanda 😊
Anonymous
Not applicable